ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σε ισχύ σήμερα κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική για την παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας

Δείτε αναλυτικά τι θα ισχύει

Σε ισχύ σήμερα κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική για την παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας

Το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης-παραλαβής της Ολυμπιακής Φλόγας στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο προκειμένου να φτιάσει στο Παρίσι και τους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, με την Τροχαία να ανακοινώνει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε πολλές περιοχές της Αττικής.

Στο πλαίσιο της τελετής παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας, ο τενόρος Μπάμπης Βελισσάριος θα ερμηνεύσει τον “Ολυμπιόνικο”, σε ποίηση Πινδάρου σε απόδοση Γιώργου Χειμωνά, μελοποιημένο από τον Δημήτρη Παπαδημητρίου, με τη συνοδεία της ορχήστρας και της χορωδίας της ΕΡΤ.

Από την πλευρά της η Τροχαία προχωρά σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε περιοχές των Δήμων Μεγαρέων, Μαραθώνος, Λαυρεωτικής, Παλαιού Φαλήρου, Καλλιθέας και Αθηναίων από τις οποίες θα περάσει σήμερα η Ολυμπιακή Φλόγα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, κατά τις πρωινές και απογευματινές ώρες αύριο θα πραγματοποιηθεί σταδιακή και προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας κατά μήκος των κατωτέρω οδικών τμημάτων, ως εξής:

• Δήμος Μεγαρέων (ώρες 08:00΄- 09:00΄):
Μίνωος – πέριξ Κεντρικής Πλατείας Μεγάρων (Τελετή) – 28ης Οκτωβρίου – Βυζαντίου.

• Δήμος Μαραθώνος (ώρες 09:45΄-11:45΄):
Λίμνη Μαραθώνα – πέριξ Πλατείας Δημ. Παπαστάμου – πέριξ Πλατείας Ηρώων – Λ. Μαραθώνος – Δημοκρατίας – Αφετηρία Μαραθωνίου Δρόμου (Τελετή) – Λ. Μαραθώνος (Νέα Μάκρη).

• Δήμος Λαυρεωτικής (ώρες 12:10΄-13:30΄):
Ε.Ο. Ραφήνας-Λαυρίου (πάρκο) – Κόκορη Παναγιώτη – Πολιτιστικό Κέντρο Λαυρίου – Αγίας Παρασκευής – Κουντουριώτη – Λ. Σουνίου – Αρχαιολογικός Χώρος Σουνίου (Τελετή).

• Δήμος Παλαιού Φαλήρου (ώρες 14:15΄-14:40΄):
Λ. Ποσειδώνος – πέριξ ΕΥΓΕΝΙΔΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ – Ιάσωνος – Λ. Αμφιθέας.

• Δήμος Καλλιθέας (ώρες 14:40΄-15:50΄):
Λ. Κατσώνη – Δοϊράνης – Ευρυπίδου – ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ (Τελετή) – Λ. Συγγρού.

• Δήμος Αθηναίων (ώρες 15:50΄- 18:30΄):
Λ. Συγγρού – Λ. Αμαλίας – πέριξ Πλατείας Συντάγματος – Μητροπόλεως – Ερμού – Αθηνάς – πέριξ Πλατείας Ομονοίας – Σταδίου – Αμερικής – Πανεπιστημίου – Πατησίων (28ης Οκτωβρίου) – Λ. Αλεξάνδρας – Ιπποκράτους – Ακαδημίας – Λ.Βασ. Σοφίας – Ηρώδου Αττικού – Καλλιμάρμαρο (Τελετή παράδοσης).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Αστυνομία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να αποφύγουν την κίνησή τους και τη στάση και στάθμευση των οχημάτων τους κατά μήκος των αναφερόμενων διαδρομών της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας και να ακολουθούν τα σήματα των ρυθμιστών τροχονόμων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.