Αιγιαλεία: Άντρες της ΕΛ.ΑΣ. μετέφεραν «στο χέρι» μέσα από δάση και ποτάμια 750 δενδρίλια κάνναβης που κατέσχεσαν (φωτό)

Αιγιαλεία: Άντρες της ΕΛ.ΑΣ. μετέφεραν «στο χέρι» μέσα από δάση και ποτάμια 750 δενδρίλια κάνναβης που κατέσχεσαν (φωτό)

Στην πλάτη τους μετέφεραν επί χιλιόμετρα μέσα σε δάσος και σε ποτάμια οι αστυνομικοί τα κατασχεμένα δενδρύλια κάνναβης, από φυτεία που είχαν μόλις εντοπίσει στην Αιγιαλεία.

Η φυτεία βρισκόταν μέσα σε δάσος κοντά στον ποταμό Σελινούντα και οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πατρών χρειάστηκε να περπατήσουν απόσταση περίπου πέντε χιλιομέτρων, μέσα στην ιδιαίτερα δύσβατη και απόκρημνη περιοχή.

Συνολικά στην φυτεία εντόπισαν 750 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία χρειάστηκε να μεταφέρουν στην πλάτη τους, καθώς ούτε το ελικόπτερο της ΕΛΑΣ δεν μπορούσε να προσεγγίσει το δύσβατο σημείο, λόγω και των ισχυρών ανέμων.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας, «το εκτιμώμενο παράνομο περιουσιακό όφελος που θα αποκόμιζαν οι καλλιεργητές από τη συγκομιδή των κατασχεμένων δενδρυλλίων φέρεται ότι θα ξεπερνούσε το χρηματικό ποσό του 1.100.000 ευρώ», ενώ η φυτεία είχε έκταση πάνω από τρία στρέμματα και είχε διάφορες βαθμίδες.


Τελικά, μετά από καταδίωξη μέσα στο δάσος, συνελήφθη ένας 35χρονος, ενώ για την ίδια υπόθεση αναζητούνται δύο Αλβανοί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 35χρονος και οι δύο συνεργοί του, είχαν φτιάξει πρόχειρο κατάλυμα και είχαν αναπτύξει υπέργειο λάστιχο ποτίσματος, μήκους 200 μέτρων, ώστε να αντλούν νερό από κοντινή πηγή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.