ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Καλάσνικοφ και ναρκωτικά στην κατοχή Αλβανού στα Ιωάννινα

Καλάσνικοφ και ναρκωτικά στην κατοχή Αλβανού στα Ιωάννινα

Συνελήφθη, σήμερα νωρίς το πρωί, σε δασική περιοχή στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, 37χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για εισαγωγή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση, καθώς και για παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε και συνελήφθη σήμερα, στην ανωτέρω περιοχή, ο 37χρονος, ο οποίος κατείχε πολεμικό τυφέκιο «Kalashnikov» και τρεις σάκους με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της επιχείρησης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά, ένα πολεμικό τυφέκιο «Kalashnikov», με ξιφολόγχη και γεμιστήρα, με 29 φυσίγγια, τρεις σάκοι, που περιείχαν 12 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 48 κιλών και 900 γραμμαρίων και δύο κινητά τηλέφωνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: www.pamepreveza.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.