ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μαλαισία: Νεκροί 23 μαθητές και δύο δάσκαλοι από πυρκαγιά (βίντεο)

Μαλαισία: Νεκροί 23 μαθητές και δύο δάσκαλοι από πυρκαγιά (βίντεο)

23 μαθητές και δύο δάσκαλοι έχασαν τη ζωή τους από πυρκαγιά που ξέσπασε σε θρησκευτική σχολή στην πρωτεύουσα της Μαλαισίας, την Κουάλα Λουμπούρ.

«Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων νεκρών είναι 23 μαθητές και δύο δάσκαλοι» , δήλωσε στο AFP, ο Khirudin Drahman, διευθυντής του Τμήματος Πυρκαγιάς και Διάσωσης της Κουάλα Λουμπούρ. «Θα μπορούσαν να έχουν πεθάνει λόγω εισπνοής καπνού ή επειδή παγιδεύτηκαν στη φωτιά».

Η πυρκαγιά ξέσπασε νωρίς την Πέμπτη το πρωί, γύρω στις 5:40 π.μ. τοπική ώρα, αναφέρει το Reuters. Η πυρκαγιά, η οποία ξέσπασε στο τμήμα του κοιτώνα του οικοτροφείου Darul Quran Ittifaqiyah, οδήγησε επίσης στον τραυματισμό επτά ανθρώπων, οι οποίοι έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Τουλάχιστον 11 άλλοι σώθηκαν από το φλεγόμενο κτίριο, αφ’ ότου πυροσβέστες από κοντινό σταθμό έσπευσαν στο σημείο μέσα σε λίγα λεπτά. Η αιτία της φωτιάς δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί.

«Νομίζω ότι είναι μια από τις χειρότερες πυρκαγιές της χώρας τα τελευταία 20 χρόνια. Ερευνούμε τώρα την αιτία της πυρκαγιάς», δήλωσε ο Drahman.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.