ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Κρήτη: Απολογείται σήμερα ο 50χρονος νονός που κατήγγειλε 18χρονος για ασέλγεια – Το βίντεο που τον «καίει»

Καταγγελίες και από άλλα δύο παιδιά

Κρήτη: Απολογείται σήμερα ο 50χρονος νονός που κατήγγειλε 18χρονος για ασέλγεια – Το βίντεο που τον «καίει»

Απολογείται σήμερα ο 50χρονος νονός, που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση του πνευματικού του παιδιού, το οποίο έχει ενηλικιωθεί.

Στη δικογραφία, υπάρχει αναφορά και για ανάρμοστη συμπεριφορά σε βάρος δύο κοριτσιών, 24 και 17 ετών σήμερα, όταν ήταν σε ηλικία 5-6 ετών.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η περίπτωση των δύο κοριτσιών είναι διαφορετική από αυτή του 18χρονου. Για τον τελευταίο υπάρχει βίντεο, με αποτέλεσμα ο 50χρονος να ισχυριστεί ότι «είναι άρρωστος» και «έχει μετανιώσει».

Πώς ξεκίνησε η αποκάλυψη

Η πρώτη αποκάλυψη φέρεται να έγινε τα Χριστούγεννα, όταν οι γονείς του 18χρονου έκαναν τραπέζι στον νονό του γιου τους. Όμως το παιδί άρχισε να συμπεριφέρεται περίεργα και οι γονείς θέλησαν να μάθουν τι τον απασχολεί. Τότε φέρεται να εκμυστηρεύτηκε κάποια πράγματα, για τη σεξουαλική κακοποίηση που δεχόταν από 9 ετών, όμως χρειάστηκαν περίπου τρεις μήνες για να πειστεί να μιλήσει στις Αρχές.

Ο 18χρονος και η αδερφή του έδωσαν αναλυτική κατάθεση στο αρμόδιο γραφείο της Ασφάλειας Ηρακλείου, παρουσία ψυχολόγου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 50χρονος αντιμετωπίζει βαρύτατες διώξεις για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη και ανηλίκου που έχει συμπληρώσει τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, τελεσθείσα και σε απόπειρα, καθώς και για πορνογραφία ανηλίκων με τη μορφή παραγωγής και κατοχής μέσω πληροφοριακών συστημάτων, με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη από πρόσωπο στο οποίο έχουν εμπιστευτεί το ανήλικο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.