ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Βίντεο-σοκ: Ουκρανός στρατιώτης αποκαλύπτει ότι εκπαιδεύτηκε στην χρήση όλμου από το YouTube!

Το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ουκρανία είναι η λειψανδρία και η κακή εκπαίδευση των στρατιωτών

Βίντεο-σοκ: Ουκρανός στρατιώτης αποκαλύπτει ότι εκπαιδεύτηκε στην χρήση όλμου από το YouTube!

Σε μία απίστευτη συνέντευξη, η οποία θα ήταν αστεία εάν ο πόλεμος εκ φύσεως δεν ήταν τραγικός διότι πεθαίνουν άνθρωποι, Ουκρανός στρατιώτης εξηγεί για το πως το Κίεβο τους στέλνει στη μάχη χωρίς καμία εκπαίδευση!

Εντύπωση προκαλεί αυτό που είπε, δηλαδή ότι, τον «βάφτισαν» χειριστή όλμου, χωρίς να το έχουν μάθει τίποτε για το όπλο αυτό!

Ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «έμαθα για την χρήση του όλμου, δηλαδή πως να τον γεμίζω, από το YouTube»!

Αυτά που είπε δείχνουν την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ουκρανικό στρατός από άποψη προσωπικού, διότι όχι μόνο υπάρχει λειψανδρία αλλά κι αυτοί που απαρτίζουν τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις πλέον είναι χαμηλής μαχητικής ισχύος.

Η Ουκρανία από την αρχή του πολέμου έχει χάσει τρεις στρατιές και τώρα βρίσκεται στην τέταρτη.

Η πρώτη αντιμετώπισε τις ρωσικές δυνάμεις στην αρχή του πολέμου και στη μάχη της Μαριούπολης, η δεύτερη ήταν αυτή που εξαπέλυσε την πετυχημένη ουκρανική αντεπίθεση του φθινοπώρου του 2022 και η τρίτη ήταν αυτή που συνετρίβη στην δεύτερη ουκρανική αντεπίθεση του καλοκαιριού που κατέληξε σε μεγάλη αποτυχία.

Οι πρώτες τρεις ήταν εκπαιδευμένες από το ΝΑΤΟ. Η τέταρτη έχει δημιουργηθεί γρήγορα και χωρίς σημαντικές εκπαιδευτικές διαδικασίες για λόγους ανάγκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.