ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τον Μ. Χριστοφοράκο θεωρεί υπεύθυνο για την επίθεση εις βάρος της η πρώην γραμματέας του!

Τον Μ. Χριστοφοράκο θεωρεί υπεύθυνο για την επίθεση εις βάρος της η πρώην γραμματέας του!

Η πρώην γραμματέας του άλλοτε ισχυρού άνδρα της Siemens Hellas Αικατερίνη Τσακάλου άφησε ανοιχτό το το ενδεχόμενο πίσω από την επίθεση που είχε δεχθεί έξω από το σπίτι της τον Μάρτιο του 2015 να κρύβεται ο Μιχάλης Χριστοφοράκος.

H ίδια καταθέτοντας για δεύτερη ημέρα ως μάρτυρας στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, όπου εκδικάζεται το σκάνδαλο των «μαύρων ταμείων» της Siemens, απάντησε θετικά στην ερώτηση συνηγόρων για τον θεωρεί ικανό τον Μιχ. Χριστοφοράκο να είναι ο ηθικός αυτουργός της επίθεσης σε βάρος της.

Στο δικαστήριο έλαβε χώρα ο εξής διάλογος:

Ερώτηση: Συνδέετε τον κ. Χριστοφοράκο με τις απειλές σε βάρος σας;

Μάρτυρας: Δεν τον ευχαρίστησα, δεν έφυγα και εγώ από την εταιρεία όπως μου ζήτησε. Δεν γνωρίζω τι μπορεί να κάνει ένας δυσαρεστημένος άνθρωπος.

Ερώτηση: Θα τον είχατε ικανό να είναι ο ηθικός αυτουργός μιας δολοφονικής ενέργειας σε βάρος σας;

Μάρτυρας: Μάλιστα.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της η κ. Τσακάλου τόνισε ακόμη πως η ίδια δεν είχε αντιληφθεί ποτέ ο Μιχ. Χριστοφοράκος να δίνει ο ίδιος χρήματα σε πολιτικά πρόσωπα, σημειώνοντας πως ούτε ποτέ αντιλήφθηκε δωροδοκίες από τον Πρόδρομο Μαυρίδη, που επίσης είναι κατηγορούμενος στη δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Επίσης, η κυρία Τσακάλου επισήμανε στο δικαστήριο πως δεν αποτελεί σωστή προσέγγιση η μονομερής δαιμονοποίηση του Μιχ. Χριστοφοράκου, δεδομένου όπως είπε πως ότι έκανε δεν τον έκανε ερήμην της Siemens.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, η μάρτυρας επισήμανε πως η σύμβαση για την ψηφιοποίηση του ΟΤΕ ήταν επωφελής για το ελληνικό δημόσιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.