ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κρήτη: Κατασχέθηκαν 268 κιλά μπακαλιάρου και δόθηκαν σε ιδρύματα

Κρήτη: Κατασχέθηκαν 268 κιλά μπακαλιάρου και δόθηκαν σε ιδρύματα

Οι αρχές προχώρησαν στην διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων ενώ τα κατασχεθέντα αλιεύματα δόθηκαν σε ιδρύματα της πόλης.

Σε ευαγή ιδρύματα του Ηρακλείου δόθηκαν αλιεύματα που κατάσχεσαν οι λιμενικοί άνδρες από σκάφος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν χθες το πρωί όταν οι αρχές προχώρησαν σε έλεγχο στο πλοίο «Twenty one» που είχε δέσει στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκεί οι λιμενικοί διαπίστωσαν πως δεν είχε καταχωρηθεί στο ηλεκτρονικό ημερολόγιο αλιείας 268 κιλά μπακαλιάρου με αποτέλεσμα να κατασχεθούν.
Οι αρχές προχώρησαν στην διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων ενώ τα κατασχεθέντα αλιεύματα δόθηκαν σε ιδρύματα της πόλης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.