ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ηράκλειο: Ζευγάρι έκρυβε ναρκωτικά στην σόλα του παπουτσιού (φωτό)

Ηράκλειο: Ζευγάρι έκρυβε ναρκωτικά στην σόλα του παπουτσιού (φωτό)

Οι άντρες του λιμενικού σταμάτησαν έναν άντρα και μία γυναίκα για έλεγχο. Το αποτέλεσμα δεν το περίμεναν.

Έφτασαν στο Ηράκλειο με το πλοίο της γραμμής “φορτωμένοι” με καθαρή ηρωίνη. Ο λόγος για έναν 39χρονο και μία 30 χρονη, οι οποίοι έφτασαν στο Ηράκλειο με το πλοίο της γραμμής από Πειραιά και συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια ελέγχου από τις λιμενικές αρχές.

Συγκεκριμένα διαπιστώθηκε ότι το νεαρό ζευγάρι κουβαλούσε 35,5 γραμμάρια ηρωίνης, τρία ναρκωτικά χάπια και δύο κάψουλες που περιείχαν πιθανόν μεθαδόνη.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι τους με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου οι λιμενικοί εντόπισαν 14 κάψουλες πιθανόν μεθαδόνης και μία ηλεκτρική ζυγαριά ακριβείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι λιμενικές αρχές διενεργούν προανάκριση για να διαπιστωθεί η συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.