ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Φλώρινα: Σύλληψη Αλβανού που φόρτωνε χασίς

Φλώρινα: Σύλληψη Αλβανού που φόρτωνε χασίς

Σε κλοιό αστυνομικών της Ασφάλειας και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών βρέθηκε σε μια αγροτική περιοχή της Φλώρινας ένας 30χρονος Αλβανός, που εντοπίστηκε μετά από πληροφορίες να φορτώνει στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του το χασίς που είχε παραλάβει νωρίτερα στη μεθόριο.

Ο αλλοδαπός έριξε στο έδαφος τον σάκο με το παράνομο εμπόρευμα και προσπάθησε να μπει στο αυτοκίνητο για να διαφύγει, μόλις είδε τους αστυνομικούς να τον πλησιάζουν. Όμως, ακινητοποιήθηκε, συνελήφθη και ο σάκος που περιείχε 22 δέματα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 23 κιλών και 134 γραμμαρίων κατασχέθηκε, μαζί με το αυτοκίνητο και ένα κινητό.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης εξακριβώθηκε ότι συνεργοί του ήταν δυο ομοεθνείς του, ένας 33χρονος και ένας 39χρονος οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται. Ο 30χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας, που του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για εισαγωγή, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

*** Με επιχείρηση των αστυνομικών της Ασφαλείας Αιγιαλείας, συνελήφθη στην Τέμενη Αιγίου ένας 40χρονος Έλληνας, καθώς στο υπόγειο του σπιτιού του βρέθηκαν δυο συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 524 γραμμαρίων. Ο 40χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.