ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Επίδομα θέρμανσης: Πότε θα δοθεί η δεύτερη δόση – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Επίδομα θέρμανσης: Πότε θα δοθεί η δεύτερη δόση – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Το διάστημα χορήγησης του επιδόματος αφορά στις αγορές από 15 Οκτωβρίου 2017 μέχρι και την 30 Απριλίου 2018 μετά από σχετική αίτηση που υποβάλλεται μέχρι 31 Μαΐου 2018.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την απόφαση της ΑΑΔΕ για την πληρωμή στο επίδομα θέρμανσης, η δεύτερη δόση (β’ δόση) θα δοθεί, εκτός απροόπτου, στο τέλος Ιουνίου. Συγκεκριμένα η απόφαση της ΑΑΔΕ ΠΟΛ.1219 /28-12-2017 (NEO 29-12-2017) αναφέρει: Για αιτήσεις που υποβάλλονται στο taxisnet κατά το χρονικό διάστημα από 16η Ιανουαρίου έως 31 Μαΐου 2018 το ποσό επιδόματος θέρμανσης που δικαιούνται οι αιτούντες βάσει των πραγματοποιηθεισών αγορών πετρελαίου θέρμανσης, αφού αφαιρεθεί ποσό προυπολογισθέν για την ικανοποίηση των αιτήσεων που εμπίπτουν στα άρθρα 6 και 7 της παρούσας, καταβάλλεται έως 29 Ιουνίου 2018, με την επιφύλαξη των διατάξεων του άρθρου 6 της παρούσας και με την υποβολή των αντίστοιχων φορολογικών στοιχείων στο ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης πετρελαίου θέρμανσης από τα μέλη ΔΙ.ΠΕ.ΘΕ. Να σημειωθεί ότι η πρώτη πληρωμή έγινε στις 30/1/2018 για τις αιτήσεις που είχαν υποβληθεί μέχρι της 15 Ιανουαρίου 2018. Το ποσό του επιδόματος ανέρχεται στα 0,125€ για κάθε λίτρο κατανάλωσης πετρελαίου εσωτερικής καύσης θέρμανσης δηλαδή στο μισό από το ύψος του επιδόματος του 2016-17.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.