Νέες αποκαλύψεις για την 55χρονη: Απειλές, φαντάσματα και μαύρη μαγεία

Νέες αποκαλύψεις για την 55χρονη: Απειλές, φαντάσματα και μαύρη μαγεία

Απίστευτες μοιάζουν οι καταγγελίες που κάνουν οι γείτονες της 55χρονης που χαράκωνε μωρά.

Συγκεκριμένα μία γειτόνισσα της 55χρονης είπε μεταξύ άλλων πως η συγκεκριμένη γυναίκα αντιμετώπιζε προβλήματα, αφού «εβγαινε έξω τις νύχτες ντυμένη φάντασμα και έκανε τελετές μαύρης μαγείας στην αυλή του σπιτιού της με κουκλάκια και κεριά».

Διαβάστε όσα είπε η γειτόνισσα της 55χρονης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Γνωρίζαμε ότι αντιμετώπιζε προβλήματα αλλά δεν φανταζόμασταν πότε ότι θα έφτανε στο σημείο να χαράκωνε μωρά. Έβγαινε έξω συνήθως τις νύχτες. Ντυμένη φάντασμα. Έκανε τελετές μαύρης μαγείας στην αυλή του σπιτιού της με κουκλάκια και κεριά ομοιώματα. Έριχνε κατάρες σε όλη τη γειτονιά και μας απειλούσε. Είχε βάλει λάδι στα σκαλιά της πολυκατοικίας για να γλιστράνε οι επισκέπτες. Κάθε βράδυ τσακώνεται με το γιο της και το σύζυγό της. Έχουμε καλέσει την αστυνομία πάρα πολλές φορές και έχουμε υποβάλει μηνύσεις, γιατί κινδυνεύουμε. Είναι επικίνδυνη. Έχουμε και εμείς μωρά. Είχε δύο παιδιά ένα από τον πρώτο της γάμο που τον έκανε σε ηλικία 13 ετών και ένα από τον δεύτερο. Η γυναίκα ήταν εμφανές ότι δεν πήγαινε καλά. Πρέπει να λάβει μέριμνα το κράτος. Εάν είχε γίνει κάτι όταν κάναμε τις καταγγελίες δεν θα είχαμε φτάσει ως εδώ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.