ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Κανείς δεν γλυτώνει τον καύσωνα – Στις παραλίες μέχρι και οι… κατσίκες! (βίντεο)

Κανείς δεν γλυτώνει τον καύσωνα – Στις παραλίες μέχρι και οι… κατσίκες! (βίντεο)

Η ζέστη δεν είναι αφόρητη και μάλλον πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα από αυτό που συνέβη σε παραλία του Ηρακλείου στην Κρήτη, μάλλον δεν υπάρχει. Ξαφνικά, εμφανίστηκαν στην ακροθαλασσιά τρεις… κατσίκες!

Το Σάββατο (21.07.2018) αρκετοί ήταν εκείνοι που είχαν πάει να ρίξουν μια βουτιά στην παραλία του Λέντα, στη θέση «Τράχουλας» στο νότιο Ηράκλειο. Εκείνο που δεν φαντάζονταν ήταν πως θα συναντούσαν τις κατσίκες.

Φαίνεται πως ούτε εκείνες κατάφεραν να αντέξουν τη ζέστη. Και ξέφυγαν από το κοπάδι τους με αποτέλεσμα να φτάσουν ως την παραλία.

Όση ήταν η απορία που ένιωσαν όσοι τις είδαν ξαφνικά μπροστά τους άλλη τόση ήταν και εκείνοι των ζώων, που φάνηκαν μάλλον αποπροσανατολισμένα.

Το video με τη βόλτα που έκαναν οι τρεις κατσίκες στην παραλία ανέβασε στο λογαριασμό του χρήστης του Facebook.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.