ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ακραία καιρικά φαινόμενα στη Θεσσαλονίκη

Ακραία καιρικά φαινόμενα στη Θεσσαλονίκη

Καταρρακτώδης βροχή που συνοδεύεται από χαλαζόπτωση πλήττει αυτή την ώρα περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης, όπου κεντρικοί δρόμοι μετατράπηκαν μέσα σε λίγα λεπτά σε ποτάμια, προκαλώντας προβλήματα στις μετακινήσεις των οχημάτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προηγήθηκαν ισχυροί άνεμοι που είχαν ως αποτέλεσμα να λυγίσουν δένδρα. Με δυσκολία διεξάγεται αυτή την ώρα η κίνηση στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης και σε άλλους δρόμους της πόλης, ενώ η ορατότητα σε πολλά σημεία είναι εξαιρετικά περιορισμένη. Ανάλογα καιρικά φαινόμενα πλήττουν επίσης περιοχές περιφερειακά της Θεσσαλονίκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.