
Σφοδρή «σύγκρουση» σημειώθηκε σήμερα ανάμεσα στον Σπύρο Μπιμπίλα και τον Πέτρο Φιλιππίδη στη συνεδρίαση του δικαστηρίου, όπου εκδικάζεται η μήνυση που έχει υποβάλει ο δεύτερος σε βάρος γυναίκας που τον είχε καταγγείλει για βιασμό.
Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν βρισκόταν στην αίθουσα κατά την έναρξη της διαδικασίας, ωστόσο εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά την ώρα της κατάθεσης του Σπύρου Μπιμπίλα και στράφηκε εναντίον του, χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα βαριές εκφράσεις.
«Είσαι καραγκιόζης! Δεν ντρέπεσαι λίγο; Θα έπρεπε να ντρέπεσαι! Γελοίε!» φώναξε ο ηθοποιός, απευθυνόμενος στον Σπύρο Μπιμπίλα.
Συνεχίζοντας την επίθεσή του, ο Πέτρος Φιλιππίδης είπε: «Διαδίδεις κουτσομπολιά από εδώ και από εκεί. Είσαι ένα ανέκδοτο. Συνεργαζόμουν μαζί σου και σου έκανα παρέα γιατί σε λυπόμουν. Δεν έχω κάνει τίποτα».
Το επεισόδιο προκάλεσε αναστάτωση στη δικαστική αίθουσα, με την ένταση να κλιμακώνεται και την έδρα να αποφασίζει προσωρινή διακοπή της συνεδρίασης, προκειμένου να αποκατασταθεί η τάξη και να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.