ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

36 κιλά κάνναβης βρέθηκαν στην παραλία Οθωνών

36 κιλά κάνναβης βρέθηκαν στην παραλία Οθωνών

Η Λιμενική Αρχή Οθωνών διενεργεί την προανάκριση, για τα 36 κιλά χασίς που βρέθηκαν στην παραλία «Φύκι» στη βόρεια πλευρά του νησιού.

Στον εντοπισμό και την περισυλλογή ενός δέματος με 36 κιλά και 585 γραμμάρια ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, στην παραλία «Φύκι» στη βόρεια πλευρά της νήσου Οθωνών, προχώρησαν στελέχη της τοπικής Λιμενικής Αρχής.

Συγκεκριμένα, στα πλαίσια περιπολίας εντοπίστηκε κοντά στη θάλασσα, ένα δέμα από ναύλον, το οποίο περιείχε τέσσερις συσκευασίες με πιθανή ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης μεικτού συνολικού βάρους 36,585 κιλών εμποτισμένο με θαλάσσιο νερό.

Άμεσα για την περιοχή απέπλευσε περιπολικό σκάφος του Λιμενικού προς συνδρομή στην έρευνα στην ευρύτερη θαλάσσια και χερσαία περιοχή προς εντοπισμό άλλων ναρκωτικών ουσιών ή εμπλεκομένων ατόμων, με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

Προανάκριση διενεργείται από την Λιμενική Αρχή Οθωνών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.