ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σκάνδαλο – Novartis και ΑΤ&Τ πλήρωναν το δικηγόρο του Τραμπ για παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών

Σκάνδαλο – Novartis και ΑΤ&Τ πλήρωναν το δικηγόρο του Τραμπ για παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών

Μέγα σκάνδαλο στην αυλή του Λευκού Οίκου. Χρηματική αμοιβή ελάμβανε ο δικηγόρος του Ντόναλντ Τραμπ, Μάικλ Κόεν, από τις εταιρείες Novartis και AT&T, ώστε να παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες όσον αφορά την επιχειρηματική πολιτική, που θα ακολουθήσει ο Αμερικανός πρόεδρος στους τομείς δραστηριοποίησης της κάθε εταιρείας.

Όπως αποδεικνύεται από τα γεγονότα, μπορεί… Ο Μάικλ Κόεν, προσωπικός δικηγόρος του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος πλήρωσε την πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς με 130.000 δολάρια για να μην αποκαλύψει τα ερωτικά ραντεβού που είχε με τον Τραμπ προτού εκλεγεί πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, βρίσκεται στη δίνη ενός νέου σκανδάλου. Η Ντάνιελς, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Στέφανι Κλίφορντ, πληρώθηκε το ποσό των 130.000 από τον Κόεν, τον Οκτώβριο του 2016, προκειμένου να μην αποκαλύψει ένα ερωτικό ραντεβού που είχε με τον Τραμπ το 2006.

Όπως αποκαλύπτεται τώρα, ο Μάικλ Κόεν είχε υπογράψει συμβόλαια παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών τόσο με την ελβετική φαρμακοβιομηχανία Novartis όσο και με την αμερικανική εταιρεία τηλεπικοινωνιών ΑΤ&Τ. Ο Κόεν έκανε αυτές τις συμφωνίες αφού ο Τραμπ είχε εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.