ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Βίντεο: Ατρόμητος άνδρας πιάνει βασιλική κόμπρα με γυμνά χέρια!

Βίντεο: Ατρόμητος άνδρας πιάνει βασιλική κόμπρα με γυμνά χέρια!

Οι περισσότεροι, στη θέα μίας βασιλικής κόμπρας, θα το έβαζαν στα πόδια. Όχι όμως αυτός ο άνδρας από τη Μαλαισία, ο οποίος χωρίς προστατευτικό μέσο, με γυμνά χέρια, δε διστάζει να πλησιάσει το δηλητηριώδες ερπετό, του οποίο το δάγκωμα μπορεί να αποβεί μοιράιο για τον άνθρωπο.

Χωρίς ίχνος φόβου – και μάλιστα δείχνοντας να το απολαμβάνει- προκαλεί με τις κινήσεις του το μήκους περίπου τριών μέτρων φίδι. Η κόμπρα αντιδρά, κρατά απειλητική στάση και χυμά κατ’ επανάληψη προς το μέρος του.

Ο άγνωστος γητευτής των φιδιών αψηφώντας τους κινδύνους, ακουμπά το χέρι του στο κεφάλι του ερπετού και με μια αποφασιστική κίνηση, το θέτει εκτός μάχης. Οι κόμπρες είναι εξαιρετικά δηλητηριώδεις, αλλά ερπετολόγοι επισημαίνουν ότι δεν θεωρούνται ιδιαίτερα επιθετικές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από το 1991 έχουν καταγραφεί παγκοσμίως 35 ατυχήματα από δάγκωμα κόμπρας, με τα θύματα να καταλήγουν στις 10 περιπτώσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.