ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τραγικό τέλος βρήκε παράνομο ζευγάρι στο Νιου Τζέρσεϊ

Τραγικό τέλος βρήκε παράνομο ζευγάρι στο Νιου Τζέρσεϊ

Τραγικό τέλος βρήκε παράνομο ζευγάρι στο γκαράζ ενός συγκροτήματος κατοικιών στο Νιούαρκ του Νιου Τζέρσεϊ.

Η επιλογή τους να ερωτοτροπήσουν με τον κινητήρα του αυτοκινήτου σε λειτουργία είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους από τα δηλητηριώδη καυσαέρια.

Το παράνομο ζευγάρι εντόπισε ο σύζυγος της γυναίκας, Καχάλι Τζόνσον όταν επέστρεψε σπίτι.

Όπως αναφέρουν τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, η 39χρονη Ταμέκα Χάργκρεϊβ είχε συνάψει ερωτική σχέση με έναν 59χρονο μηχανικό που επισκεπτόταν το σπίτι της για να της φτιάξει το αυτοκίνητο που είχε χαλάσει. Ως μέρος της συμφωνίας για πληρωμή του μηχανικού ήταν και η σεξουαλική επαφή, σύμφωνα με ρεπορτάζ.

«Προσπαθώντας να ανοίξω την πόρτα στο γκαράζ, είδα τον μηχανικό, ήταν πεσμένος στο πάτωμα. Λίγα μέτρα πιο πέρα βρισκόταν η γυναίκα μου. Αυτό που έκανα ήταν να καλέσω αμέσως την αστυνομία, καθώς με το επίπεδο καυσαερίων που υπήρχε στο χώρο ήξερα ότι είχαν “φύγει”», δήλωσε χαρακτηριστικά ο άνδρας.

Η στάση του πάντως ήταν αξιοσημείωτη καθώς τόνισε πως γι’ αυτό το τραγικό περιστατικό δεν ευθύνονται η σύζυγός του και ο μηχανικός, αλλά ο κατασκευαστής των κατοικιών καθώς το σύστημα ειδοποίησης σε περιπτώσεις κινδύνου είναι ελλιπές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν διαθέτουν επαρκή συστήματα συναγερμού, γιατί αν υπήρχε συναγερμός σε αυτό το γκαράζ, οι άνθρωποι θα είχαν ειδοποιηθεί για τον κίνδυνο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.