ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Θα χαστούκιζα ξανά τον Ισραηλινό στρατιώτη» δηλώνει η Αχέντ Ταμίμι

«Θα χαστούκιζα ξανά τον Ισραηλινό στρατιώτη» δηλώνει η Αχέντ Ταμίμι

Η Αχέντ Ταμίμι δεν μετανιώνει που χαστούκισε έναν Ισραηλινό στρατιώτη, αν και πέρασε 8 μήνες στη φυλακή για την πράξη της.

Η 17χρονη, που έχει εξελιχθεί σε σύμβολο για τους Παλαιστίνιους, αφέθηκε ελεύθερη την Κυριακή. «Πιστεύω ότι αυτή ήταν μια κανονική και φυσιολογική αντίδραση. Οποιοσδήποτε στη θέση μου μάλλον θα έκανε το ίδιο», δήλωσε η Παλαιστίνια έφηβη. «Και πιστεύω ότι δεδομένων των συνθηκών και της κατάστασης, ναι, το πιθανότερο είναι ότι ακόμη κι αν γνώριζα ότι θα μου κοστίσει οκτώ μήνες στη φυλακή, να το ξαναέκανα», συμπλήρωσε.

Η Ταμίμι εξήγησε ότι αισθανόταν πολύ οργισμένη και θυμωμένη όταν χτύπησε τον Ισραηλινό στρατιώτη, επειδή είχε τραυματιστεί σοβαρά από πλαστική σφαίρα του στρατού ο έφηβος ξάδελφός της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έχασα ένα κομμάτι της ζωής μου, το κομμάτι της εφηβείας, το κομμάτι της παιδικής ηλικίας. Νιώθω ότι μου το άρπαξαν», συμπλήρωσε η νεαρή που τώρα θέλει να σπουδάσει νομική για να μπορέσει να προωθήσει τον παλαιστινιακό σκοπό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.