ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΗΠΑ: Εκτός ελέγχου γερουσιαστής από το Μιζούρι – Ζητά να δολοφονήσουν τον Ντ. Τραμπ! (φωτό, βίντεο)

ΗΠΑ: Εκτός ελέγχου γερουσιαστής από το Μιζούρι – Ζητά να δολοφονήσουν τον Ντ. Τραμπ! (φωτό, βίντεο)

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε ερώτηση της γερουσιαστή των Δημοκρατικών στο Μιζούρι, της Maria Chappelle-Nadal με δεκάδες ανθρώπους να ζητούν την παραίτησή της.

Η γερουσιαστής των Δημοκρατικών στο Μιζούρι, η Maria Chappelle-Nadal, έκανε μια αμφιλεγόμενη δήλωση η οποία σήκωσε θύελλα αντιδράσεων και ανάγκασε πολλούς να ζητήσουν την άμεση παραίτηση της.

Συγκεκριμένα, στην προσωπική της σελίδα στο Facebook σχολίασε μια ανάρτηση που ήθελε τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Μάικ Πενς να προσπαθεί να πάρει τη θέση του Τραμπ γράφοντας «εύχομαι να δολοφονήσουν τον Τραμπ».

Οι αντιδράσεις ήταν πολλές και άμεσες, ακόμα και από υψηλά ιστάμενους Δημοκρατικούς. Όλες ανεξαιρέτως ζητούσαν να ανακαλέσει και να παραιτηθεί, καθότι η δήλωση της θεωρήθηκε απαράδεκτη.

Η γερουσιαστής διέγραψε τελικά το σχόλιο της αλλά αρνήθηκε κοφτά οποιαδήποτε σενάριο παραίτησης της. Συγκεκριμένα έγραψε: «Αυτό που έγραψα στην προσωπική μου σελίδα στο Facebook για τον πρόεδρο Τραμπ ήταν απαράδεκτο. Δεν υπάρχει συζήτηση. Αλλά θα συνεχίσω να μιλάω για όσα μου προκάλεσαν τόσα νεύρα και θυμό ώστε να προβώ σε μια τέτοια δήλωση».

Μέλη των Δημοκρατικών αποκάλεσαν τη δήλωση «φρικτή» και θεωρούν ότι δεν είναι υπερασπίσιμη. Ξεκαθάρισαν δε πως δεν θα ανεχτούν απειλές κατά της ζωής του προέδρου των ΗΠΑ να προέρχονται από γερουσιαστές τους.

Φαίνεται ότι η γερουσιαστής δεν κατάλαβε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ κέρδισε – και μάλιστα με τεράστια διαφορά την υποψήφια των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον – ενάντια στο πολιτικό κατεστημένο που προσπάθησε με κάθε τρόπο να τον φιμώσει και να εμποδίσει το όραμά του για μια νέα Αμερική.

Η Maria Chappelle-Nadal:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.