ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Τουρκία παρουσιάζει ντομάτες ως «δικής της παραγωγής» ενώ είναι άλλων χωρών

Η Τουρκία παρουσιάζει ντομάτες ως «δικής της παραγωγής» ενώ είναι άλλων χωρών

Την υπόνοια ότι διάφορες τουρκικές εταιρείες που εξάγουν ντομάτες στην Ρωσία, πωλούν στην ρωσική αγορά ως ‘τουρκικές’ ντομάτες , ντομάτες που προέρχονται από άλλες χώρες, εξέφρασε με δηλώσεις του από την γερμανική πρωτεύουσα ο επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Κτηνιατρικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου της Ρωσίας (Rosselkhoznadzor), Σεργκέι Ντάνκβερτ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Υπάρχουν υπόνοιες ότι ξεχωριστές εταιρείες στην Τουρκία, στις οποίες έχει δοθεί από την Rosselkhoznadzor η άδεια να εξάγουν ντομάτες στην Ρωσία, δεν προωθούν μόνο την δική τους παραγωγή», δήλωσε ο Ντάνκβερτ, προσθέτοντας ότι ο κατάλογος με την εν λόγω εταιρείες θα σταλεί στην τουρκική πλευρά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.