ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αλλαγή πορείας για τον Ν.Τραμπ: Ανακοίνωσε Σύνοδο Κορυφής με τον Κιμ Γιονγκ Ουν στις 12 Ιουνίου!

Αλλαγή πορείας για τον Ν.Τραμπ: Ανακοίνωσε Σύνοδο Κορυφής με τον Κιμ Γιονγκ Ουν στις 12 Ιουνίου!

Αλλαγή πορείας εκ νέου για τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος ανακοίνωσε πριν από λίγο, ότι θα διεξαχθεί Σύνοδος Κορυφής με τον ηγέτη της Βορείου Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν στις 12 Ιουνίου στη Σιγκαπούρη.

Το ημερολόγιο έδειχνε 24 Μαΐου, όταν ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωνε την αναβολή της προγραμματισμένης για τις 12 Ιουνίου, στη Σιγκαπούρη, συνάντησής του με τον Βορειοκορεάτη ηγέτη, Κιμ Γιονγκ Ουν.

Με μια «οργίλη» επιστολή προς τον ηγέτη της Βορείου Κορέας, ο Αμερικανός πρόεδρος υπογράμμιζε, μεταξύ άλλων: «Δυστυχώς, λόγω της απίστευτης οργής σας και της ανοιχτής εχθρότητας στην πρόσφατη δήλωσή σας, νιώθω ότι είναι ακατάλληλο, στην παρούσα φάση, να πραγματοποιηθεί αυτή η συνάντηση που προγραμματίζεται εδώ και καιρό».

Οι δύο πλευρές, ωστόσο, συνέχισαν να εργάζονται προς την κατεύθυνση μίας Συνόδου Κορυφής μεταξύ των δύο ηγετών και ο ένοικος του Λευκού Οίκου είχε αφήσει να διαφανεί ότι επανεξετάζει την απόφασή του να αναβάλει το ραντεβού. Τελικά, καθώς φαίνεται, οι διπλωματικές επαφές ευοδώθηκαν κι έτσι ο πρόεδρος των ΗΠΑ ανακοίνωσε, πριν από λίγο, ότι θα συναντήσει τελικά τον Κιμ στις 12 Ιουνίου, στη Σιγκαπούρη, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Από τη σημερινή συνάντηση στο Λευκό Οίκο με τν ανώτατο Βορει0κορεάτη αξιωματούχο Kim Yong Chol

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/SputnikInt/status/1002622274778824705

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.