ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Κακός χαμός με το νέο τραγούδι του Δάντη: «Κ@@λα, σε μισώ» (βίντεο)

Κακός χαμός με το νέο τραγούδι του Δάντη: «Κ@@λα, σε μισώ» (βίντεο)

Από το αγαπημένο και διαχρονικό «Παλιό μου παλτό», ο Χρήστος Δάντης πέρασε στο φρέσκο και προκλητικό «Κ@@λα, σε μισώ».

Μοιραία, λοιπόν, η καλλιτεχνική… μετάβαση του προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από συναδέλφους του και όχι μόνο.

Το καινούργιο κομμάτι του δημοφιλούς τραγουδοποιού, όπως αναφέρει η espresso, αποτελεί συνεργασία του με τον Dj Tokuc και κυκλοφόρησε την περασμένη Παρασκευή υπό τον υβριστικό τίτλο «Κ@@λα, σε μισώ», αποκτώντας αμέσως φανατικούς πολέμιους, οι οποίοι τα έβαλαν δημοσίως με τον δημιουργό.

Ένας από αυτούς είναι και η Sunny Μπαλτζή, η οποία έχει υπογράψει τους στίχους σ’ ένα από τα μεγαλύτερα σουξέ του Δάντη, το «Παλιό μου παλτό», και θέλησε να του στείλει ένα μήνυμα:

«Αγαπημένε μου Χρήστο δεν τίθεται θέμα συντηρητισμού…ίσα ίσα το βρίσκω κλισέ κ ανέμπνευστο. Δεν είναι ούτε η σκληρότητα της λέξης “καριόλα” που ίσως θα ήταν ιδανική κάτω από ειδικές συνθήκες … (έμπνευση το λένε) . Η εικόνα του κλιπ θλιβερή, μουσικά ασχολίαστο…. Δεν θέλω να σε πληγώσω γιατί σε αγαπώ. Θέλω να επιστρέψεις…. Να φορέσεις έστω ένα “παλιό παλτό” στην αντιαισθητική γύμνια…. Δεν το αξίζεις αυτό. Ούτε και ο κόσμος που σε αγάπησε. Μην μετρήσεις τα views σε παρακαλώ επειδή θα είναι μόνο από περιέργεια. Θα σε περιμένω μαζί με τις τελευταίες ρομαντικές…. κ@ριόλες», έγραψε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=DwmjA2Kucmo

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.