ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Επαγγελματική ευκαιρία! Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μ. Μαρκλ ψάχνουν βοηθό!

Επαγγελματική ευκαιρία! Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μ. Μαρκλ ψάχνουν βοηθό!

Σε αναζήτηση νέου βοηθού βοηθό πλήρους απασχόλησης που θα είναι δίπλα στο πριγκιπικό ζεύγος, ο άνθρωπος που ψάχνουν που θα βοηθά στη δημόσια ζωή του Χάρη και της Μέγκαν, βρίσκεται το παλάτι.

Σύμφωνα με την αγγελία θα πρέπει να μετακομίσει στο παλάτι του Μπάκιγχαμ ενώ θα έχει υπογράψει ένα 12μηνο συμβόλαιο, που ξεκινά τον ερχόμενο Απρίλιο. Λίγο πριν τον βασιλικό γάμο, δηλαδή, που θα γίνει τοντ Μάιο. Από εκεί και πέρα, ο βοηθός θα είναι το δεξί χέρι του Χάρι και της Μέγκαν καθώς θα είναι υπεύθυνος για τα social media τους και τη διοργάνωση των events τους.

Με λίγα λόγια, θα γίνει το παιδί για όλες τις δουλειες του δημοφιλούς ζευγαριού. Θα είσαι η σκιά τους, θα τους ακολουθείς σε κάθε τους βήμα, σε όλες τους τις υπορχεώσεις τόσο στο Ηνωμένο βασίλειο, όσο και στο εξωτερικό.

Αυτό το κάτι θέλουν; Καλά αντανακλαστικά για να ανταποκρίνεσαι στους γρήγορους ρυθμούς, να είσαι οργανωτικός και επικοινωνιακός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η θέση έχει αρκετό στρες και μπόλικες υποχρεώσεις, αλλά σκέψου ότι εκτός των επιβαρυμένου προγράμματος, θα έχεις 33 μέρες άδεια τον χρόνο. Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε περίπτωση που στείλεις βιογραφικό, α, και σε περιπτωση που σε πάρουν, προσπάθησε να μας βάλεις στη λίστα κάποιου κοσμοπολίτικου πάρτι τους!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.