ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Χώρισε οριστικά πασίγνωστη ηθοποιός- Εκείνη έφυγε από το σπίτι (φωτό)

Χώρισε οριστικά πασίγνωστη ηθοποιός- Εκείνη έφυγε από το σπίτι (φωτό)

Πριν από λίγους μήνες αποφάσισαν να ζήσουν κάτω από την ίδια στέγη μαζί με τα παιδιά που έχουν από προηγούμενους γάμους τους, όμως τελικά η συγκατοίκηση έμελλε να αποβεί μοιραία για τον έρωτά τους.Το ζευγάρι είναι η ηθοποιός Τάνια Τρύπη και ο πρώην προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας του Εθνικού Αστέρα Πάνος Οικονόμου.

Όπως γράφουν διάφορες δημοσιεύσεις μετά από ένα διάστημα κοινής καθημερινότητας που μοιράστηκαν σε ένα όμορφο διαμέρισμα στο Παγκράτι, αποφάσισαν να δώσουν τέλος στην συγκατοίκησή τους. Απόφαση που σήμανε και το κλείσιμο της αυλαίας στη σχέση τους. «Η καθημερινότητα τους δεν ήταν αυτή που περίμεναν. Ξαφνικά άρχισαν να βγαίνουν στην επιφάνεια προβλήματα που υπέβοσκαν από καιρό στη σχέση τους, τα οποία τελικά τούς οδήγησαν σε κρίση» αποκαλύπτει στενός φίλος του μέχρι πρότινος αγαπημένου ζευγαριού.

Η Τάνια Τρύπη και ο Πάνος Οικονόμου ήταν μαζί για περίπου δύο χρόνια και γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών στη μουσικοθεατρική παράσταση «Ας ερχόσουν για λίγο», όπου πρωταγωνιστούσε εκείνη, στο θέατρο Ακροπόλ. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Πρόλαβαν να συγκατοικήσουν μόνο τέσσερις μήνες, πριν η ηθοποιός πάρει σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή της και μετακομίσει ξανά στο ιδιόκτητο σπίτι της στην Αγίου Μελετίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.