ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μεγάλης έκτασης πυρκαγιά στην Αλόννησο: Για εμπρησμό έκανε λόγο ο Δήμαρχος

Μεγάλης έκτασης πυρκαγιά στην Αλόννησο: Για εμπρησμό έκανε λόγο ο Δήμαρχος

Μάχη από επίγειες και εναέριες δυνάμεις – Εκκενώθηκε μέσω θαλάσσης ξενοδοχείο -Στην επιχερίρηση μετέχουν 13 οχήματα, 58 άνδρες και τρία αεροσκάφη

Για δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα και μάλιστα στο ίδιο σημείο, η Αλόννησος έρχεται αντιμέτωπη με τον πύρινο εφιάλτη. Και αυτή τη φορά στην θέση Μαρπούντα και πάλι λίγο μετά τη 1.00 τη νύχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη, με αποτέλεσμα την άμεση εκκένωση ξενοδοχείου με σκάφη από τη θάλασσα.

Στο σημείο κατέφθασε άμεσα με καταδιωκτικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος και δύναμη πεζοπόρου τμήματος 8 ανδρών, ο διοικητής των πυροσβεστικών δυνάμεων Μαγνησίας κ. Χαράλαμπος Πόζογλου, ενώ αργότερα το πρωί κατέφθασαν επιπλέον άνδρες και οχήματα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στους 58 άνδρες και των οχημάτων στα 13.

Με το πρώτο φως της ημέρας στην μάχη ρίχτηκαν και τρία αεροσκάφη, δύο τύπου καναντέρ και ένα ελικόπτερο, ενώ ο δήμαρχος Πέτρος Βαφίνης, διέθεσε από την πρώτη στιγμή τις 5 υδροφόρες του νησιού.

Δυστυχώς, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο e-Volos.gr ο διοικητής Πόζογλου, ο καιρός δεν βοηθά, αφού μπορεί μέτωπο πλέον να μην υπάρχει, ωστόσο ο φόβος των αναζωπυρώσεων είναι έκδηλος, λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δήμαρχος του νησιού Πέτρος Βαφίνης, μιλώντας στο e-Volos.gr τόνισε ότι θεωρεί ότι δεν πρόκειται για τυχαίο γεγονός, αφού δεν έκλεισε μήνας από την προηγούμενη πυρκαγιά στο ίδιο σημείο, την ίδια ακριβώς ώρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.