«Ο Κώστας Τσάκωνας ήξερε ότι έχει καρκίνο και θα πέθαινε! Πριν φύγει από τη ζωή…»

«Ο Κώστας Τσάκωνας ήξερε ότι έχει καρκίνο και θα πέθαινε! Πριν φύγει από τη ζωή…»

«Μόλις του ορκίστηκα, λοιπόν, μου λέει γελώντας: «Ωραία, τώρα που σε λίγες μέρες θα φύγω και θα πάω να βρω τον Μουστάκα, τον Αντονυ και τον Τσιβιλίκα…».

Ο Πέτρος Ξεκούκης μίλησε στην Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα κι εξομολογήθηκε το αστείο που του έκανε ο Κώστας Τσάκωνας πριν φύγει από τη ζωή.

Και με τον Κώστα Τσάκωνα παρέμεινες πιστός φίλος ως το τέλος του…

Ως το τέλος, όπως το λες, και θα μοιραστώ μαζί σου ένα αστείο που μου έκανε πριν φύγει από τη ζωή. Ο Κώστας ήξερε ότι έχει καρκίνο και θα πέθαινε. Ένα πρωί με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει: «Κάνω έναν θίασο που θα παίζεται αιώνια. Θα είναι η τρελή επιτυχία. Θα έρθεις;» Εγώ δεν ήξερα αν γνωρίζει για την αρρώστια του και του απαντώ: «Θα έρθω». Μου ζήτησε να του ορκιστώ κιόλας και όντως ορκίστηκα γιατί ήξερα ότι ο Κώστας δεν θα ζήσει και του είχα μεγάλη αγάπη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μόλις του ορκίστηκα, λοιπόν, μου λέει γελώντας: «Ωραία, τώρα που σε λίγες μέρες θα φύγω και θα πάω να βρω τον Μουστάκα, τον Αντονυ και τον Τσιβιλίκα, θα έρθουμε να σε πάρουμε και σένα στον θίασο». Και αρχίζω να φωνάζω «Όχι!». Και μου απαντά με πιο πολλά γέλια: «Δεν υπάρχει όχι. Ορκίστηκες και θα έρθουμε να σε πάρουμε». Ε, τα επόμενα βράδια δεν έκλεισα μάτι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.