ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κατέφθασαν τα ρωσικά πυροσβεστικά

Κατέφθασαν τα ρωσικά πυροσβεστικά

Στις 16.00 το απόγευμα της Κυριακής, περίπου 24 ώρες αργότερα  από το αρχικά προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα, προσγειώθηκε τελικά στην  αεροπορική βάση της Ελευσίνας το αμφίβιο πυροσβεστικό αεροσκάφος Beriev Be-200.

Την ίδια περίπου ώρα (16:25) απογειώθηκε από το αεροδρόμιο της Βάρνας στη Βουλγαρία και το πρώτο ελικόπτερο ΜΙ-8 το οποίο επρόκειτο να προσγειωθεί στην Ελευσίνα στις 9 το βράδυ. Αργότερα το βράδυ αναμένεται και το δεύτερο ελικόπτερο ίδιου τύπου στην Ελευσίνα. Το ρωσικό πυροσβεστικό αμφίβιο υποδέχθηκε στην Ελευσίνα και ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Βύρων Πολύδωρας ο οποίος αφού ευχαρίστησε δημόσια τη Ρωσία, τόνισε με την άφιξη του αεροσκάφους και των ελικοπτέρων ενισχύεται η πυροσβεστική ικανότητα των εναέριων μέσων. Ο κ. Πολύδωρας επίσης αποκάλυψε ότι πριν μήνες είχε αιτηθεί τη μίσθωση του συγκεκριμένου αεροσκάφους, αλλά είχε λάβει αρνητική απάντηση από τις ρωσικές αρχές. Άφησε επίσης ανοικτό το ενδεχόμενο προμήθειας αεροσκαφών του τύπου, δίνοντας περαιτέρω υπόσταση με αυτό τον τρόπο τις ειδήσεις που είδαν το φως σε ρωσικά ειδησεογραφικά πρακτορεία (Interfax) για τη συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας για την προμήθεια έξι αεροσκαφών του τύπου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.