ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βαρύ το κατηγορητήριο για τον 57χρονο που εξέδιδε την ανήλικη Αμάντα

Βαρύ το κατηγορητήριο για τον 57χρονο που εξέδιδε την ανήλικη Αμάντα

Ο 57χρονος σωματέμπορος που κατηγορείται ότι κρατούσε φυλακισμένη και εξέδιδε την 17χρονη σήμερα Αμάντα, κατηγορείται μεταξύ άλλων, για «εμπορία ανθρώπου».

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε σε βάρος του 57χρονου που φέρεται να εμπλέκεται σε κύκλωμα εκμετάλλευσης νεαρών γυναικών και ειδικότερα στην περίπτωση της εξαφάνισης και εμπορίας της 17χρονης Αμάντας.

Για την ίδια υπόθεση αναζητούνται ακόμα δύο άτομα: ο διαχειριστής της «ροζ» ιστοσελίδας, όπου ο 57χρονος εξέδιδε την Αμάντα, και η τηλεφωνήτρια.

Απαγγέλθηκαν κατηγορίες για:

  • Εμπορία ανθρώπου κατά ανηλίκου τελεσθείσα επάγγελμα προς γενετήσια εκμετάλλευση από κοινού
  • Συνέργεια στην ως άνω πράξη
  • Πλαστογραφία μετά χρήσης
  • Προμήθεια και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας μέσω διαδικτύου
  • Παράνομη οπλοφορία και πυρομαχικών.

Ο συλληφθείς αναμένεται αύριο να απολογηθεί σε ανακριτή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.