ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Όλυμπος: Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής εντόπισαν τη σκηνή και το σακίδιο του αγνοούμενου ορειβάτη

Όλυμπος: Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής εντόπισαν τη σκηνή και το σακίδιο του αγνοούμενου ορειβάτη

Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής μετά από έρευνες εντόπισαν αντικείμενα του αγνοούμενου ορειβάτη στον Όλυμπο. Συγκεκριμένα, βρήκαν τη σκηνή, το σακίδιο και το τάμπλετ του 35χρονου ο οποίος έχει εξαφανιστεί εδώ και τρεις μέρες.

Πυροσβέστες ορειβατικών ομάδων έρευνας και διάσωσης από τη 2η και την 8η ΕΜΑΚ, με τη συνδρομή drone και ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου αναζητούν τον άνδρα για τρίτο 24ωρο, στην περιοχή «Πελεκούδια», σε υψόμετρο 1733μ.

Ο ίδιος είχε ξεκινήσει το περασμένο Σάββατο ανάβαση στον Όλυμπο κι επρόκειτο να επιστρέψει το πρωί της Δευτέρας.

Καθώς όμως αυτό δεν συνέβη κι ούτε επικοινώνησε με τους οικείους του, ξεκίνησαν έρευνες, που μέχρι στιγμής παραμένουν άκαρπες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.