ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Μπήκε στο «πορτοκαλί» ο νότιος τομέας της Αθήνας – Τα νέα μέτρα που ισχύουν

Μπήκε στο «πορτοκαλί» ο νότιος τομέας της Αθήνας – Τα νέα μέτρα που ισχύουν

Στο «πορτοκαλί» βρίσκεται από σήμερα ο νότιος τομέας Αθήνας, μετά και την αύξηση των κρουσμάτων που σημειώθηκε σε Άλιμο και Γλυφάδα.

Σημειώνεται ότι, σήμερα τα νότια προάστια καταγράφηκαν 220 νέα κρούσματα, ενώ η θετικότητα των τεστ διάγνωσης είχε εκτοξευθεί σε Άλιμο και Γλυφάδα κατά 6,1% και 8,4% αντίστοιχα.

Στο επίπεδο κίτρινο ανεβαίνουν οι περιφερειακές ενότητες: Γρεβενών, Ηλείας, Κέρκυρας, Αργολίδας, Βοιωτίας, Χαλκιδικής και Θήρας, εκτός των δήμων Θήρας που μπαίνει στο «πορτοκαλί».

Επίπεδο 3 – Πορτοκαλί

Σε αυτό το επίπεδο ετοιμότητας προβλέπονται τα πιο κάτω μέτρα:

  • Επικοινωνία και αναλυτική ενημέρωση των τοπικών αρχών για τα ιδιαίτερα επιδημιολογικά χαρακτηριστικά της περιοχής
  • Ενεργοποίηση ειδικού κλιμακίου ΕΟΔΥ/Πολιτικής Προστασίας προκειμένου να:
  • αυξηθούν oι δειγματοληπτικοί έλεγχοι για SARS-CoV-2
  • πραγματοποιηθεί εντατική και επιτόπια ιχνηλάτηση
  • πραγματοποιηθεί κατά προτεραιότητα αυξημένος αριθμός εμβολιασμών
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.