ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Εντυπωσιακά πλάνα από την εκπαίδευση Αμερικανών Πεζοναυτών (βίντεο)

Εντυπωσιακά πλάνα από την εκπαίδευση Αμερικανών Πεζοναυτών (βίντεο)

Το Σώμα Πεζοναυτών των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής (USMC) με μακρά παράδοση και ιστορία στα πεδία των μαχών, με τις νέες γενιές να μαθαίνουν από το «παρελθόν».

Σε εντυπωσιακά πλάνα που δημοσιεύτηκαν από το Σώμα Πεζοναυτών των ΗΠΑ, οι στρατιώτες εκπαιδεύονται σε επιχειρησιακά σενάρια, ενώ αναπτύσσεται ακόμα το σύνολο των στρατιωτικών δυνάμεων, όπως αμφίβια οχήματα, σε ειδικές τακτικές απόβασης σε ακτή.

Όπως αναφέρει το βίντεο, οι Αμερικανοί Πεζοναύτες εκτελούν τακτικές απόβασης από το πλοίο αμφίβιων επιχειρήσεων USS Somerset , κλάσης San Antonio επιδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο, πως εκτελούν σε τακτικό επίπεδο αποστολές, αμφίβιας απόφασης, εκκαθάρισης περιοχής και προώθησης σε ξένο έδαφος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.