ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Υπόθεση 19χρονης στην Ηλιούπολη: Ποιος είναι ο 39χρονος που εξέδιδε τη νεαρή – Ένταλμα και για τρίτο πρόσωπο

Υπόθεση 19χρονης στην Ηλιούπολη: Ποιος είναι ο 39χρονος που εξέδιδε τη νεαρή – Ένταλμα και για τρίτο πρόσωπο

Σοκ έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις για τα όσα βίωνε η 19χρονη από την Ηλιούπολη, η οποία έπεφτε θύμα κακοποίησης από τον πατέρας της από την ηλικία των 11 ετών και στη συνέχεια την εξέδιδε ένας αστυνομικός.

Η κοπέλα έδωσε ένα τέλος στα όσα βίωνε, μιλώντας σε μία εργαζόμενη καφετέριας μέχρι την οποία τής επέτρεπε να πηγαίνει ο 39χρονος αστυνομικός.

Η εργαζόμενη τη βοήθησε να ξεφύγει και μεταφέρθηκε το Σάββατο στο νοσοκομείο καθώς έφερε τραύματα στο πρόσωπο και το σώμα της.

Ένταλμα για έναν τρίτο άτομο

Την ίδια ώρα, η αστυνομία έχει εκδώσει ένταλμα σύλληψης για ακόμη ένα άτομο, το οποίο φέρεται να συνεργός του 39χρονου αστυνομικού.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, πρόκειται για ένα άτομο το οποίο επισκεπτόταν καθημερινά το διαμέρισμα του αστυνομικού, γεγονός που επιβεβαιώνουν και οι γείτονες.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί ποιος ακριβώς ήταν ο ρόλος του στην υπόθεση.

Ποιος είναι ο 39χρονος

Ο 39χρονος φαίνεται ότι έχει εμμονή με ροζ ταινίες, μάλιστα αίσθηση προκάλεσε η μπλούζα γνωστής εταιρείας παραγωγής αισθησιακών ταινιών που φορούσε κατά τη μεταγωγή του στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Ο ίδιος υπηρετούσε στις πεζές περιπολίες στην Αθήνα. Η παραβατική του συμπεριφορά φαίνεται πως ήταν γνωστή στους κόλπους της αστυνομίας, σημειώνει ο τηλεοπτικός σταθμός. Μάλιστα το περασμένο καλοκαίρι ο αστυνομικός είχε εξαπολύσει σοβαρές απειλές κατά συναδέλφων του.

Επίσης, ήταν πολύ ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου συνήθιζε να αναρτά φωτογραφίες στις οποίες δεν έκρυβε το πάθος του για τα όπλα. Ακόμη, είχε ακριβά γούστα, κάτι δεν φρόντιζε να επιδεικνύει και φωτογραφιζόταν σε υπερπολυτελές σκάφος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.