ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χίος: Νεκρός 43χρονος πυροσβέστης που πέθανε περιμένοντας το ασθενοφόρο!

Χίος: Νεκρός 43χρονος πυροσβέστης που πέθανε περιμένοντας το ασθενοφόρο!

Θλίψη και οργή προκαλεί στη Χίο ένα θλιβερό περιστατικό με θύμα έναν άτυχο πυροσβέστη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή αναμένοντας το ασθενοφόρο.

Η υποστελέχωση του ΕΚΑΒ χορηγία αυτής, αλλά και των προηγούμενων κυβερνήσεων, έχει οδηγήσει σε αρκετούς θανάτους συνανθρώπων μας. Ένας εξ αυτών ο 43χρονος πυροσβέστης Ματθαίος Χρυσούλης, πατέρας δύο παιδιών.

Ο 43χρονος βρίσκονταν στην περιοχή της Κατάβασης στην Αμανή για βάρδια επιφυλακής, όταν σωριάστηκε ξαφνικά στο έδαφος. Η γιατρός της περιοχής έσπευσε άμεσα, αλλά το ασθενοφόρο, όχι.

Το πολυδύναμο Ιατρείο της Βολισσού έχει για οδηγό ασθενοφόρου έναν και μοναδικό εθελοντή, ο οποίος όμως βρισκόταν στα Καρδάμυλα την ώρα του περιστατικού και έπρεπε να μεταβεί στην Αμανή ασθενοφόρο από τη Χίο!

Κάτι που σημαίνει μεγάλη καθυστέρηση, η οποία πιθανόν να στέρησε τη ζωή στον άτυχο άνδρα…

Σύμφωνα με τη δημοτική σύμβουλο της Αμανής και Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Ν. Χίου, Βιβή Ποταμούση, έχει εγκριθεί η πρόσληψη οδηγού από τις αρχές Ιουνίου, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής:

«Σήμερα τις πρωινές ώρες, ο ομαδάρχης του πεζοπόρου τμήματος της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου με έδρα τη Χίο, Αρχιπυροσβέστης Χρυσούλης Ματθαίος, ετών 43, κατά τη διαδικασία φύλαξης και τη συσκευασία σωλήνων πυρκαγιάς, στην περιοχή Κατάβαση Χίου, αισθάνθηκε αδιαθεσία και διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Για τις συνθήκες και τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατό του θα διενεργηθεί προανάκριση και Ένορκη Διοικητική Εξέταση.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.