ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γλυκά Νερά: Νέα έρευνα για το κίνητρο της δολοφονίας – Καταθέτουν κρίσιμοι μάρτυρες

Γλυκά Νερά: Νέα έρευνα για το κίνητρο της δολοφονίας – Καταθέτουν κρίσιμοι μάρτυρες

Το γιατί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σκότωσε με τα χέρια του την 20χρονη σύζυγό του και μητέρα της κόρης του, Καρολάιν, θα αναζητήσει ο δικαστικός λειτουργός.

Το κίνητρο της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν μένει αναπάντητο και αποτελεί πλέον το επίκεντρο της έρευνας για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά που θα αρχίσει με την επιστροφή του δικαστικού λειτουργού που έχει αναλάβει την υπόθεση.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος βρίσκεται στη φυλακή, ωστόσο τα ερωτήματα που τον οδήγησαν στο αποτρόπαιο έγκλημα δεν έχουν απαντηθεί και πλέον στο πλαίσιο της έρευνας θα εξεταστούν κρίσιμοι μάρτυρες, αλλά και ο τυχόν ρόλος 40χρονης από το ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον του πιλότου.

Καθώς η έρευνα μπαίνει σε νέα φάση, οι αρχές θα ερευνήσουν τον ρόλο της γυναίκας με την οποία ο πιλότος είχε πολυετή γνωριμία, ενώ αναμένεται να κληθούν για κατάθεση μάρτυρες όπως η σύμβουλος του ζευγαριού Ελένη Μυλωνοπούλου, συγγενείς και γνωστοί του συζυγοκτόνου.

Με την επάνοδό του, ο δικαστικός λειτουργός θα καλέσει ως μάρτυρες πρόσωπα που μίλησαν ή είχαν επαφή με τον πιλότο τις ημέρες πριν και μετά τον φόνο, άτομα που είχαν γνώση των συναλλαγών του ζευγαριού, συνάδελφοι και γνωστοί.

Ακόμα ένα σκέλος που θα απασχολήσει την έρευνα είναι το ζήτημα της χρονικής στιγμής που αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης της κάμερας του σπιτιού και άλλα, σκοπεύοντας να αποδειχθεί με τον πλέον εμφανή τρόπο και αποδεδειγμένα η προετοιμασία της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν.

Όλα αυτά θα βρεθούν στο μικροσκόπιο καθώς υπήρξε σημαντικό κενό στην αστυνομική έρευνα που εστίασε το ενδιαφέρον της στον ρόλο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου λίγες ημέρες πριν τη διαλεύκανση της υπόθεσης μετά κι από πόρισμα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων. Και έτσι στην υπόθεση παραμένουν θολά σημεία.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, αυτό που είναι γνωστό, είναι πως το ζευγάρι δεν ήταν αγαπημένο και στενά δεμένο, όπως είχε παρουσιάσει ο πιλότος. Μετά τη γέννηση του παιδιού τους, της μικρής Λυδίας, υπήρχαν προστριβές, ενώ η Καρολάιν έδειχνε απόλυτη αποστροφή για τον σύζυγό της που ήθελε να χωρίσει, χωρίς ωστόσο, να είναι σαφής ο λόγος. Ικανή εξήγηση δεν φαίνεται να υπάρχει και για τις κακές σχέσεις που υπήρχαν με την οικογένεια του πιλότου.

Οι αρχές ευελπιστούν ότι φως σε αυτή τη συμπεριφορά, τις συγκρούσεις και τον φόβο που της εξέφραζε η Καρολάιν, θα δώσει με την κατάθεσή της η κα Μυλωνοπούλου.

Όπως εξάλλου και για τις προσπάθειες του 33χρονου πιλότου να πληροφορηθεί από την σύμβουλο –σε επίσκεψη του στο γραφείο της μετά το φόνο– τι θα κατέθετε στην ΕΛΑΣ και αν είχε κρατήσει σημειώσεις από τις δέκα περίπου συνεδρίες με την Καρολάιν την περίοδο Οκτώβριος-Φεβρουάριος 2021.

Σε ό,τι αφορά τη 40χρονη γυναίκα από το περιβάλλον του πιλότου, υπάρχουν πληροφορίες, σύμφωνα με το MEGA, ότι υπήρχαν και μαζί της προστριβές για προσωπικά θέματα.

Σημειώνεται ωστόσο ότι σύμφωνα με ορισμένες πηγές, δεν φαίνεται να υπάρχει καταγεγραμμένη τηλεφωνική επικοινωνία της εν λόγω γυναίκας με τον πιλότο, την περίοδο που υπήρξε άρση του απορρήτου του τηλεφώνου του.

Μάλιστα, ο αριθμός του τηλεφώνου της δεν φαίνεται να είναι καταχωρημένος στο κινητό του πιλότου, ενώ δεν είχε υπάρξει κάποια εκμυστήρευση της Καρολάιν στη σύμβουλο για τρίτο πρόσωπο.

Άγνωστο, πάντως, παραμένει αν η οικογένεια της Καρολάιν θα ζητήσει να καταθέσει η 40χρονη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.