«Λυκάνθρωπος» άρπαξε και βίασε 11χρονη μαθήτρια! (φώτο)

«Λυκάνθρωπος» άρπαξε και βίασε 11χρονη μαθήτρια! (φώτο)

Ο δράστης ήταν καταδικασμένος παιδεραστής που είχε αφεθεί πρόσφατα ελεύθερος από ψυχιατρική κλινική.

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει ο βιασμός μιας 11χρονης μαθήτριας στη Γερμανία από έναν άνδρα, ο οποίος φορούσε μια τρομακτική μάσκα λύκου.

Ο καταδικασμένος βιαστής και παιδόφιλος Christoph K. άρπαξε το άτυχο κορίτσι στο πάρκο Obergiesing του Μονάχου, σέρνοντάς το πίσω από τους θάμνους, όπου ικανοποίησε τα αρρωστημένα σεξουαλικά του ένστικτα μέρα – μεσημέρι.

Όπως έγινε γνωστό, το ανθρωπόμορφο τέρας ακολουθούσε για πολλή ώρα την 11χρονη, ενώ νωρίτερα την είχε φωτογραφήσει. Κατά τη διάρκεια, δε, της φρικιαστικής πράξης του είχε καλύψει το πρόσωπό της με το μπουφάν της.

Ο διεστραμμένος άντρας, εκτός από τη μάσκα λύκου, φορούσε και γάντια από latex, ενώ δεν δίστασε να απειλήσει τη μαθήτρια να «κάτσει ήσυχη για πέντε λεπτά», λέγοντάς της ότι ήξερε πού μένει και ότι θα έκανε κακό στην οικογένειά της αν μιλούσε.

Μόλις ωστόσο το κορίτσι επέστρεψε σπίτι εκμυστηρεύτηκε τον εφιάλτη που έζησε στους γονείς της, οι οποίοι κατήγγειλαν τον βιασμό της κόρης τους στην Αστυνομία.

Οι Αρχές δεν άργησαν να φθάσουν στα ίχνη του δράστη, ενός άνδρα με το όνομα Christoph K., ο οποίος μόλις είχε πάρει προσωρινή άδεια από ψυχιατρική κλινική εν αναμονή της απόφασης να αφεθεί ελεύθερος.

Συνελήφθη στον χώρο εργασίας του δύο ημέρες μετά τον βιασμό, καθώς το DNA του εντοπίστηκε τόσο στο πάρκο, όσο και στα ρούχα του θύματος και ταυτοποιήθηκε αμέσως καθώς είχε καταδικαστεί για παιδεραστία.

Στη δίκη ομολόγησε ότι βίασε την 11χρονη πίσω από τους θάμνους, υπό το φως του ήλιου, φορώντας μια μάσκα λύκου, την οποία πέταξε αργότερα σε κάδο κοντά στο σπίτι του.

Η μάσκα που φορούσε:

Ο 45χρονος καταδικάστηκε τελικά σε 12 χρόνια κάθειρξης.

Σύμφωνα μάλιστα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, του επετράπη να φορά μάσκα στο δικαστήριο για να κρύψει το πρόσωπό του, ενώ παρέμεινε σιωπηλός κατά τη διάρκεια της δίκης.

Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως το 2010 είχε κριθεί ένοχος για 17 κατηγορίες κακοποίησης παιδιών, με αποτέλεσμα να του επιβληθεί ποινή κάθειρξης 11 ετών. Αντί ωστόσο να μπει φυλακή, κλείστηκε σε ψυχιατρική κλινική του Μονάχου, από την οποία είχε πρόσφατα αφεθεί ελεύθερος.

Το δικαστήριο έκρινε ότι ο Christoph K. είχε σχεδιάσει την επίθεση στην 11χρονη, απορρίπτοντας τις αιτιάσεις του δικηγόρου του ότι χρήζει άμεσης ψυχιατρικής βοήθειας. Αφού εκτίσει έτσι την ποινή του στη φυλακή, αναμένεται να μπει σε ψυχιατρική κλινική, μέχρι να αποφασίσουν οι γιατροί πως δεν αποτελεί πλέον κίνδυνο για την κοινωνία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.