Ηλιούπολη: «Έκανα τον βλάκα» λέει ο πατέρας της 19χρονης

Ηλιούπολη: «Έκανα τον βλάκα» λέει ο πατέρας της 19χρονης

Η σχέση του 31χρονου που οδηγήθηκε στην φυλακή με την 19χρονη που τον κατήγγειλε ότι την εξέδιδε σε ηλικία 16 ετών ήταν γνωστή στον πατέρα της ο οποίος έχει, επίσης, κριθεί προσωρινά κρατούμενος για τον βιασμό της.

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος επιχειρώντας να πείσει ανακρίτρια και εισαγγελέα για τον ισχυρισμό του ότι ήταν «αυστηρός γονέας αλλά όχι βιαστής» περιέγραψε πώς αντέδρασε όταν στην τσάντα της κόρη του, η οποία τότε πήγαινε στην Β Λυκείου, ανακάλυψε χρήματα, ναρκωτικά αλλά και ένα τετράδιο όπου ενδεχομένως κατάγραφε τα ερωτικά ραντεβού.

«Δεν μπορούσα να κάνω κάτι γιατί ή θα έπρεπε να τη χτυπήσω πράγμα που δεν μπορώ να κάνω ποτέ ή να την κλειδώσω ή να κάνω το βλάκα, έκανα το τελευταίο» ανέφερε ενώπιον της ανακρίτρια.

«Μία ημέρα είδα να έχει 400 ευρώ στην τσάντα της η κόρη μου που τότε ήταν στη Β΄ Λυκείου. Μου είπε ότι ήταν του Ντ…. Όπως μου είπε, μετά από πίεση η σύζυγός μου, αυτός έχει κάποιο ΤΑΧΙ δικό του και της δίνει λεφτά και μετά από μία μέρα, εκείνη του τα δίνει πίσω…» είπε ο κατηγορούμενος στην απολογία του σημειώνοντας πως η κόρη του δεν του γνώρισε τον σύντροφο της με αποτέλεσμα να ζητήσει από τον γιο του να αναζητήσει το τηλέφωνο του ψάχνοντας το κινητό της αδελφής του.

Ηλιούπολη: «Η κόρη μου αντέδρασε και άρχισε να ουρλιάζει»

«Του τηλεφώνησα την επόμενη ημέρα και κανονίσαμε να συναντηθούμε…. Εγώ όταν τον γνώρισα διαπίστωσα ότι είναι πονηρός και το είπα στη γυναίκα μου και την κόρη μου ότι δεν είναι αυτός για αυτήν, αυτή αντέδρασε κι άρχισε να ουρλιάζει και να με κατηγορεί και να μου λέει ότι τον αγαπάει» ισχυρίστηκε ο πατέρας της 19χρονης συμπληρώνοντας πως στη συνέχεια έψαξαν ένα τετράδιο που μέσα είχε διάφορες σημειώσεις.

«Είχε μέσα σημειώσει κάποια ποσά πχ 100 ευρώ, 300 ευρώ, 360 ευρώ … Όταν τη ρώτησα τι λεφτά είναι αυτά, η κόρη μου είπε ότι είναι ποσά που τα έδινε ο Ντ. για να φτιάξει τη μηχανή του. Εγώ της είπα ότι είναι πολλά λεφτά και είναι πολύ περισσότερα από όσα χρειαζόταν να φτιάξουν τη μηχανή» ανέφερε περιγράφοντας πως στο τετράδιο «υπήρχαν και αριθμοί τηλεφώνων με ονόματα και ηλικίες και κάρτες από τα ΤΑΧΙ που τη μετέφεραν…».

«Είχα υποψιαστεί διάφορα πράγματα, είχα βρει μέσα στο δωμάτιό της και χασίς και μία ουσία που έμαθα ότι ήταν κοκαΐνη σε ήπια μορφή. Εγώ δεν μπορούσα να κάνω κάτι γιατί ή θα έπρεπε να τη χτυπήσω πράγμα που δεν μπορώ να κάνω ποτέ ή να την κλειδώσω ή να κάνω το βλάκα, έκανα το τελευταίο» είπε ο κατηγορούμενος λίγο πριν οδηγηθεί στην φυλακή μαζί με τον 39χρονο αστυνομικό που καταγγέλλεται από το νεαρό κορίτσι ότι την κακοποιούσε και την εξέδιδε.

«Μου έκλεινε ραντεβού με φίλους του και με πήγαινε σε αυτούς»

Στην σοκαριστική κατάθεσή της η 19χρονη υποστηρίζει ότι δεν είχε αποκαλύψει σε κανέναν πως ο τότε σύντροφος της την εξέδιδε σε φίλους του.

«Την ίδια δουλειά που με έβαζε να κάνω ο Δ. (σ.σ. κατηγορούμενος αστυνομικός) με έβαζε να κάνω και ο Ντ., 31 χρόνων περίπου, τον οποίο ήξερα από κοινή παρέα. Συγκεκριμένα, πριν από δύο χρόνια, από τα 16 μου περίπου και για έξι μήνες περίπου ο Ντ. μου έκλεινε ραντεβού με φίλους του και με πήγαινε σε αυτούς οι οποίοι τον πλήρωναν με 70 ευρώ για να έρθουμε σε συνουσία. Σε εμένα δεν έδινε καθόλου λεφτά και τα κρατούσε όλα αυτός» ανέφερε το νεαρό κορίτσι η μαρτυρία του οποίου άνοιξε τη μεγάλη έρευνα των αρχών που διερευνούν το ενδεχόμενο ύπαρξης κυκλώματος trafficking.

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες

Η έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη με τις αρχές να μην αποκλείουν το ενδεχόμενο ο αστυνομικός και ο πρώην σύντροφος της 19χρονης να συνεργάζονταν στο πλαίσιο ενός μεγάλου κυκλώματος. Δεν είναι τυχαίο ότι σήμερα δόθηκαν στην δημοσιότητα η φωτογραφία και τα στοιχεία του αστυνομικού με την αστυνομία να καλεί τους πολίτες να επικοινωνήσει μαζί της στην περίπτωση που έχουν πληροφορίες.

Άλλωστε, η 19χρονη στην κατάθεση της έχει αναφερθεί με λεπτομέρειες και σε άλλες κοπέλες που επισκέπτονταν το σπίτι της Ηλιούπολης ενώ η συνήγορος της έχει δηλώσει πως της έχουν αναφέρει ότι εμπλέκονται στην υπόθεση και άλλοι αστυνομικοί. Οι ηλεκτρονικές σελίδες στις οποίες υπήρχαν προφίλ γυναικών αλλά και κινητά τηλέφωνα για να κλείνονται τα ερωτικά ραντεβού με πελάτες και φέρεται να ήταν διαχειριστής ο αστυνομικός βρίσκονται στο επίκεντρο των ερευνών καθώς δεν αποκλείεται να εντοπίσουν «ίχνη» που θα οδηγήσουν σε νέα πρόσωπα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο «μικροσκόπιο» των αρχών βρίσκεται και η καταγγελία της μητέρας της 9χρονης κόρης του αστυνομικού η οποία με αφορμή την υπόθεση της 19χρονης «έσπασε» τη σιωπή της και τον κατήγγειλε για βίαιες συμπεριφορές και απειλές με στόχο να την απομακρύνει από το παιδί της την επιμέλεια του οποίου, πλέον, διεκδικεί μέσω της δικαιοσύνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.