Νέα Υόρκη: Μητέρα έσωσε τον 5χρονο γιο της από τα χέρια αγνώστου (βίντεο)

Νέα Υόρκη: Μητέρα έσωσε τον 5χρονο γιο της από τα χέρια αγνώστου (βίντεο)

Μία μητέρα έσωσε την τελευταία στιγμή τον πεντάχρονο γιο της όταν άγνωστος άνδρας επιχείρησε να τον απαγάγει στη μέση του δρόμου.

Το περιστατικό συνέβη στο Κουίνς της Νέας Υόρκης και όπως φαίνεται σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας, ένα μπορντό Ι.Χ. σταματά απότομα στην άκρη του δρόμου με τον οδηγό του να βγαίνει από αυτό και να αρπάζει το μικρό παιδί από τα χέρια της μητέρας του.

Στη συνέχεια εκείνη και άλλοι περαστικοί προσπαθούν να αποσπάσουν το παιδί από τον επίδοξο απαγωγέα, με τη μητέρα να καταφέρνει να το τραβήξει από το παράθυρο του συνοδηγού. Αμέσως μετά ο δράστης βάζει μπρος και διαφεύγει, παρά την προσπάθεια περαστικών να τον σταματήσουν.

Το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης έδωσε στη δημοσιότητα τα πρόσωπα των δραστών, ένας άνδρας 24 ετών, όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια, με λευκό μπλουζάκι και σορτσάκι. Την Παρασκευή, οι Αρχές ανακοίνωσαν πως συνέλαβαν τον άνδρα ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα απαγωγής, ενέργεια που θέτει κάποιον σε κίνδυνο και που είναι βλαπτική κατά παιδιού μικρότερου από 17 ετών.

«Είπα, Θεέ μου τα παιδιά μου, Θεέ μου το αγόρι μου» δήλωσε στην τοπική τηλεόραση η Ντίαζ Λόπεζ, που εξήγησε πως το ένστικτο της μητρότητας είναι εκείνο που την όπλισε ώστε να αντιδράσει με διαφορετικό τρόπο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πρέπει να κάνεις ότι είναι απαραίτητο, με κάθε κόστος. Το αυτοκίνητο ήταν απλά παρκαρισμένο εκεί. Δεν φανταζόμουν ότι ο άνδρας αυτός θα έβγαινε από το αυτοκίνητο και θα άρπαζε τον γιο μου. Πρέπει να είναι κανείς πάντα σε εγρήγορση και να μην μιλά στο τηλέφωνό του» συμπλήρωσε η μητέρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.