ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κρήτη: Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο 16χρονος που τραυματίστηκε μετά από βουτιά

Κρήτη: Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο 16χρονος που τραυματίστηκε μετά από βουτιά

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο 16χρονος που είχε τραυματιστεί μετά από βουτιά στα Φαλάσαρνα Κισάμου, ενώ νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Ο νεαρός βρισκόταν στη γνωστή παραλία των Χανίων με την οικογένειά του, όπου έκαναν τις διακοπές τους όταν συνέβη το σοβαρό ατύχημα που «πάγωσε» όσους βρίσκονταν στο συγκεκριμένο σημείο.

Το σηπτικό σοκ οδήγησε στη μεταφορά του σε ΜΕΘ

Ο 16χρονος, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην αυχενική μοίρα για την αντιμετώπιση των κινητικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, πριν από μία εβδομάδα, εμφάνισε επιπλοκές. Παρουσίασε λοίμωξη του αναπνευστικού με υψηλό πυρετό, η οποία επέφερε σηπτικό σοκ και οδήγησε τους γιατρούς στην απόφαση να τον μεταφέρουν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, σύμφωνα με τον διοικητή του ΠΑΓΝΗ Γιώργο Χαλκιαδάκη, στον 16χρονο χορηγούνται ινότροπα φάρμακα και παρακολουθείται στενά η κατάσταση της υγείας του. Το άσχημο είναι ότι οι γιατροί είναι προβληματισμένοι καθώς ο νεαρός δεν δείχνει σημάδια βελτίωσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.