Άργος: Χειροπέδες σε άνδρα που διακινούσε ναρκωτικά – Είχε ολόκληρο οπλοστάσιο στο σπίτι του (φώτο)

Άργος: Χειροπέδες σε άνδρα που διακινούσε ναρκωτικά – Είχε ολόκληρο οπλοστάσιο στο σπίτι του (φώτο)

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν έναν 38χρονο Έλληνα με ποσότητες ναρκωτικών σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους, που τους υπέδειξε έναν… νίντζα που είχε στην κατοχή του ολόκληρο οπλοστάσιο!

Ο δράστης, που είχε στην κατοχή του ακατέργαστη κάνναβη βάρους 101 γραμμαρίων και στο σπίτι του κατασχέθηκαν άλλα 19 γραμμάρια και ένας τρίφτης, αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι του έδινε τα ναρκωτικά ένας 38χρονος για να τα διακινήσει στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας. Αμέσως οργανώθηκε επιχείρηση και ο προμηθευτής έπεσε στα χέρια των αστυνομικών.

Στο σπίτι του 38χρονου δεν βρέθηκαν παρά μόνο μια μικρή ποσότητα κάνναβης, έξι τρίφτες αντικείμενα σχετικά με τη χρήση και την καλλιέργεια ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν, όμως, 165 κροτίδες και ένα ολόκληρο οπλοστάσιο που απαρτιζόταν από ένα κυνηγετικό όπλο τύπου φλόμπερ, ένα περίστροφο ρέπλικα, μια σιδερογροθιά, τρία μαχαίρια, ένα τσεκούρι, ένα αστέρι με αναδιπλούμενες λεπίδες, μια βαλιστρίδα με καρφιά, ένα κλομπ, ένα ζευγάρι χειροπέδες και 500 μεταλλικά σφαιρίδια!

«Βαποράκι» και προμηθευτής παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου με κατηγορίες για προμήθεια, κατοχή και διακίνηση και παραβάσεις των νομοθεσιών για τα όπλα και τα είδη πυροτεχνίας. Η Ασφάλεια Άργους-Μυκηνών διενεργεί προανάκριση για να διαπιστωθεί αν ο 38χρονος εμπλέκεται και σε άλλες παρανομίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.