ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Θύμα απάτης κάτοικος της Ορεστιάδας – Του απέσπασαν 800 ευρώ με ένα μήνυμα

Θύμα απάτης κάτοικος της Ορεστιάδας – Του απέσπασαν 800 ευρώ με ένα μήνυμα

Ένας κάτοικος της Ορεστιάδας έπεσε θύμα απάτης, καθώς έλαβε ψεύτικο – παραπλανητικό μήνυμα για εκκρεμότητα σε υποτιθέμενη οφειλή του.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρει το thestival.gr ο παθών δέχτηκε στο κινητό του τηλέφωνο ένα sms όπου ως αποστολέας εμφανιζόταν τράπεζα και τον ειδοποιούσε για ανεκτέλεστη συναλλαγή. Παράλληλα, τον προέτρεπε να ακολουθήσει υπερσύνδεσμο που περιείχε το μήνυμα.

Το θύμα ακολουθώντας το link οδηγήθηκε σε ιστοσελίδα που προσομοίαζε την επίσημη ιστοσελίδα του τραπεζικού ιδρύματος, όπου καταχώρησε τα προσωπικά του τραπεζικά στοιχεία. Με τον τρόπο αυτόν ο δράστης κατάφερε να αποσπάσει από τον τραπεζικό του λογαριασμό το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ.

Οι αστυνομικές αρχές πραγματοποιούν έρευνες για την ταυτοποίηση των δραστών, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.