ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κρήτη: Συνεχίζεται το μυστήριο με το πτώμα στο βαρέλι – Αυτοκτονία ή δολοφονία;

Κρήτη: Συνεχίζεται το μυστήριο με το πτώμα στο βαρέλι – Αυτοκτονία ή δολοφονία;

Διαστάσεις θρίλερ παίρνει η υπόθεση με το πτώμα που εντοπίστηκε σε βαρέλι στην κοίτη του Πλατανιανού ποταμού στο Ρέθυμνο. Τα πρώτα στοιχεία «έδειχναν» δολοφονία, ωστόσο πλέον ενισχύεται ιδιαίτερα το σενάριο της αυτοκτονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία του Ρεθύμνου αυτή τη στιγμή προσπαθεί να εντοπίσει την ταυτότητα του θύματος αλλά και τον τρόπο που βρέθηκε μέσα στο βαρέλι.

Σχετικά με τη ταυτότητα του θύματος, οι αρχές ερευνούν την υπόθεση εξαφάνισης Ρεθεμνιώτη από το Μάρτιο του 2018. Μέχρι σήμερα δεν έχει εντοπιστεί κανένα ίχνος του. Σημειώνεται πως το πτώμα ανήκει σε άνδρα μέσης ηλικίας, δηλαδή από 45 έως και 60 ετών, αδύνατο και μετρίου αναστήματος.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, πως πλέον οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο άνδρας να μπήκε μόνος του στο βαρέλι. Το σενάριο αυτό ενισχύεται καθώς στο καπάκι βρέθηκαν ιμάντες (σαν χερούλια του λεωφορείου), ενώ ήταν κλεισμένο με αρμόστοκο. Μάλιστα, στο σημείο εντοπίστηκαν και φιάλες υγραερίου.

Πρόκειται για ένα ακραίο σενάριο. Ωστόσο, οι αρχές εικάζουν ότι δεν είναι απίθανο ο άνδρας να μπήκε στο βαρέλι, να το έκλεισε μόνος του και στη συνέχεια να έχασε τη ζωή του από το υγραέριο και την έλλειψη οξυγόνου…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.