ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Φωτιά σε Δροσοπηγή και Κρυονέρι – Προειδοποίηση αξιωματικών: «Αποχωρήστε, κινδυνεύετε» (βίντεο)

Φωτιά σε Δροσοπηγή και Κρυονέρι – Προειδοποίηση αξιωματικών: «Αποχωρήστε, κινδυνεύετε» (βίντεο)

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η μάχη των πυροσβεστικών δυνάμεων με τη φωτιά στη Δροσοπηγή και το Κρυονέρι, με την κατάσταση να είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Χαρακτηριστικό της επικρατούσας κατάστασης είναι το γεγονός πως ενώ ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης ετοιμαζόταν να κάνει δηλώσεις αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος προσέγγισε πολίτες και δημοσιογράφους και τους ζήτησε σε δραματικό τόνο να αποχωρήσουν όλοι καθώς οι φλόγες πλησίαζαν επικίνδυνα.

«Παράκληση, αποχωρήστε κινδυνεύετε», ακούγεται να λέει ο αξιωματικός.

Στο Κρυονέρι η κατάσταση είναι ιδιαίτερα ανησυχητική αφού επικρατεί τεράστια αγωνία με πυροσβέστες να τρέχουν άλλοι με οχήματα και άλλοι επί ποδός ώστε η πυρκαγιά να μη φτάσει στο Κρυονέρι. Ήδη οι φλόγες βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τα πρώτα σπίτια και πυκνοί καπνοί σκεπάζουν την περιοχή.

Πυροσβεστικά οχήματα και εναέρια μέσα έκαναν ρίψεις νερού για να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά μέχρι πριν τις 18:00 όταν και οι επίγειες δυνάμεις σταμάτησαν καθώς δεν μπορούν να βοηθήσουν, πλέον στην πυρόσβεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.