ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Φωτιά στο Σούνιο – Μεγάλη η μάχη με τις φλόγες – Διακοπή κυκλοφορίας Αθηνών – Σουνίου (upd)

Φωτιά στο Σούνιο – Μεγάλη η μάχη με τις φλόγες – Διακοπή κυκλοφορίας Αθηνών – Σουνίου (upd)

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο 17:40) Μεγάλη η έκταση της φωτιάς κοντά σε ξενοδοχειακή μονάδα όπου συνδράμουν δήμος, εθελοντές, πυροσβέστες και ελικόπτερο για την κατάσβεσή της.

Σύμφωνα με έκτακτη ενημέρωση της τροχαίας, και λόγω της φωτιάς στην περιοχή των Λεγρενών, στο Σούνιο, διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αθηνών – Σουνίου από το ύψος του καταστήματος «MARIDA SEAFOOD RESTAURANT» έως το ύψος του Ναού Ποσειδώνος και στα δύο ρεύματα.

Νωρίτερα, από την Πυροσβεστική έλεγαν πως η πυρκαγιά καίει χαμηλή βλάστηση πλησίον ξενοδοχειακής μονάδας στη Λεωφόρο Σουνίου, ενώ ο Ο Δημήτρης Λουκάς, δήμαρχος Λαυρεωτικής, έκανε λόγο για «μεγάλη φωτιά» που όμως έγινε άμεσα αντιληπτή.

Όπως δήλωσε: «Η φωτιά είναι μεγάλη, είναι δίπλα από το ξενοδοχείο Cape Sounio της παραλιακής. Συνδράμουν δήμος, εθελοντές και πυροσβέστες για την κατάσβεσή της».

Νεότερες πληροφορίες, ωστόσο, αναφέρουν πως οι πρώτες προσπάθειες για τον έλεγχο του μετώπου, για το οποίο η Πυροσβεστική Υπηρεσία έλαβε κλήση στις 17.08, δεν κατάφεραν να το οριοθετήσουν.

Στο σημείο έσπευσαν, αρχικά, 10 πυροσβέστες με 5 οχήματα. Την τελευταία ώρα, οι δυνάμεις της πυροσβεστικής ενισχύθηκαν – επιχειρούν 15 πυροσβέστες και 7 οχήματα ενώ συνδράμει και ελικόπτερο.

Σημειώνεται πως στην περιοχή γύρω από την παραπάνω μονάδα υπάρχει αρκετή βλάστηση. Πηγές του ξενοδοχείου σημείωσαν, από την πλευρά τους, πως η εν λόγω επιχείρηση δεν απειλείται.

Σκοπός των πυροσβεστών είναι οι φλόγες να μη φτάσουν σε οικίες ή άλλες κτιριακές εγκαταστάσεις στην περιοχή.


Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής και στο Σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των Λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα.

Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα και στο Σούνιο.

Η φωτιά ξέσπασε στην περιοχή του Κάτω Σουνίου στην περιοχή προς Λεγρενά.

Σύμφωνα με το Mega η φωτιά είναι κοντά σε ξενοδοχείο.

Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με την Πυροσβεστική στο σημείο έχουν σπεύσει 12 πυροσβέστες με πέντε οχήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.