ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Συνωμοσιολόγος ο Γιώργος Πατούλης: Βλέπει παντού «εμπρηστές» για να δικαιολογήσει την κυβερνητική ανυπαρξία

Συνωμοσιολόγος ο Γιώργος Πατούλης: Βλέπει παντού «εμπρηστές» για να δικαιολογήσει την κυβερνητική ανυπαρξία

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, έκανε λόγο για εμπρησμό τονίζοντας ότι όλες οι φωτιές έχουν πολλά ερωτηματικά για το πως ξεκίνησαν. Προφανώς εννοούσε ότι ευθύνονται κάποιοι αόρατοι εμπρηστές και όχι η κυβερνητική ανικανότητα.

Στη συνέχεια μίλησε ξεκάθαρα για εμπρησμό: «Οι φωτιές έχουν πολλά ερωτηματικά για τον τρόπο που άναψαν. Ειδικότερα στο Σούνιο και την Πετρούπολη. Υπήρξαν και καταγγελίες για διάφορες άλλες φωτιές και γκαζάκια σε διάφορα σημεία. Όλα θα ελεγχθούν με σοβαρότητα όταν έρθει η ώρα. Η Αττική φλέγεται και αυτό προέκυψε αυτόματα».

Αμ, δεν προέκυψε αυτόματα. Από συγκεκριμένες αιτίες προέκυψε: Ποιος δεν καθάρισε το ρέμα της Χελιδονούς; Ποιος άφησε τους μετασχηματιστές λαδιού του ΔΕΔΔΗΕ να περνούν μέσα από τα δάση; Ποιος απέλυσε 5.000 δασοπυροσβέστες;, Ποιος δεν είχε διαθέσιμα για πτήση τα αεροσκάφη;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.