ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κολωνός ληστεία: Συνελήφθη ο 40χρονος που πυροβόλησε ιδιοκτήτη αρτοποιείου

Κολωνός ληστεία: Συνελήφθη ο 40χρονος που πυροβόλησε ιδιοκτήτη αρτοποιείου

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται από χτες 40χρονος αλλοδαπός που πραγματοποίησε ένοπλη ληστεία σε φούρνο στον Κολωνό, τραυματίζοντας σοβαρά τον ιδιοκτήτη.

Ο 40χρονος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, ληστεία, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και βία κατά υπαλλήλων.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο κατηγορούμενος πυροβόλησε τρεις φορές τον ιδιοκτήτη, τραυματίζοντας τον στην κοιλιακή και θωρακική χώρα.

Μετά, αφαίρεσε την ταμειακή μηχανή και διέφυγε πεζός όπου εντοπίστηκε αργότερα από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.

Μάλιστα, όταν είδε τις αστυνομικές δυνάμεις, ο 40χρονος εκσφενδόνισε την ταμειακή μηχανή σε βάρος τους και ακολούθησε καταδίωξη όπου τελικά εγκλωβίστηκε και ακινητοποιήθηκε, παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε και αφού προηγουμένως είχε προτάξει το όπλο προς το μέρος τους.

Οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • περίστροφο που έφερε τρεις άδειους κάλυκες και τρία φυσίγγια,
  • τσαντάκι που περιείχε αναδιπλούμενο σουγιά και δερμάτινη θήκη με έξι φυσίγγια,
  • σακίδιο πλάτης που περιείχε εργαλεία διάρρηξης, σφυρί, κουκούλα τύπου «full face» και γάντια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.