ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αγγλία: Στην φυλακή οδηγήθηκε 50χρονη γυναίκα – Ξυλοκοπούσε κατ’ εξακολούθηση τον τυφλό σύζυγό της

Αγγλία: Στην φυλακή οδηγήθηκε 50χρονη γυναίκα – Ξυλοκοπούσε κατ’ εξακολούθηση τον τυφλό σύζυγό της

Η Ντόνα Μουρ οδηγήθηκε στην φυλακή επειδή ξυλοκόπησε επανειλημμένα τον τυφλό σύζυγό της με ένα ξύλινο ξίφος και διάφορα άλλα όπλα.

Σύμφωνα με όσα κατατέθηκαν στο δικαστήριο, η 50χρονη ξυλοκοπούσε τον σύζυγό της με ένα ξύλινο ξίφος σαμουράι και τα χέρια της, με αποτέλεσμα να υποστεί κατάγματα στα οστά.

Η γυναίκα παραδέχθηκε τρεις σωματικές επιθέσεις και καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκισης, ενώ δήλωσε επίσης ένοχη για την επίθεση σε έναν υπάλληλο του τμήματος επειγόντων περιστατικών και της δόθηκε περιοριστική εντολή τριών ετών.

Όπως έγινε γνωστό, ο σύζυγός της ήταν τυφλός και χρειαζόταν μπαστούνι ενώ αντιμετώπιζε κι άλλες δυσκολίες. «Τα χτυπήματα έρχονταν απανωτά οπότε δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να την σταματήσω ή να προστατεύσω τον εαυτό μου», ανέφερε σε κατάθεση στην αστυνομία.

Η Ντόνα Μουρ κατάφερε στον σύζυγό της κάταγμα την μύτη, το δάχτυλο ενώ του βγήκε επίσης ένα δόντι.

«Επιδεινώθηκε στη διάρκεια του lockdown»

Σύμφωνα με τις καταθέσεις στη δίκη, ο άντρας έχασε επαφές με συγγενείς και φίλους αφότου η Μουρ πήρε στα χέρια την σχέση τους.

Όταν άρχισαν να ανησυχούν για εκείνος, ένας υπάλληλος φιλανθρωπικής τηλεφώνησε στο σπίτι της και είδε ξερό αίμα γύρω από το στόμα του και γρατζουνιές στο πρόσωπο, τα χέρια και τα μπράτσα του.

Οι αστυνομικοί τον επισκέφτηκαν στη συνέχεια τον Μάιο του 2020 αλλά η Μουρ τούς είπε ότι είχε κορωνοϊό. Όταν ένας αστυνομικός κάλεσε ασθενοφόρο, η Μουρ του έριξε σπρέι αεροζόλ.

Ο σύζυγός της είπε αργότερα στην αστυνομία πως οι επιθέσεις ξεκίνησαν γύρω στον Νοέμβριο του 2019, και πως η κατάσταση «επιδεινώθηκε στη διάρκεια του lockdown».

«Στη διάρκεια των επιθέσεων, τον χτυπούσε με τα χέρια της και στη συνέχεια με διάφορα όπλα. Η ειρωνεία είναι πως το όπλο που επέλεξε ήταν ένα ξύλινο σπαθί σαμουράι, το οποίο του είχε δώσει ο πατέρας του και κατασχέθηκε. Τον χτυπούσε “ξανά και ξανά” με την άκρη του ξίφους στα χέρια, την πλάτη, τα πόδια και τα οπίσθια», ανέφερε το κατηγορητήριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.