ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Αφγανιστάν: Το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ θα συνεδριάσει εκτάκτως στις 24 Αυγούστου

Αφγανιστάν: Το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ θα συνεδριάσει εκτάκτως στις 24 Αυγούστου

Το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ ανακοίνωσε απόψε ότι θα πραγματοποιήσει ειδική συνεδρίαση στις 24 Αυγούστου για να εξετάσει «τις σοβαρές ανησυχίες σε σχέση με τα ανθρώπινα δικαιώματα», μετά την ανάληψη της εξουσίας από τους Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν.

Η συνεδρίαση, στη Γενεύη, θα πραγματοποιηθεί κατόπιν αιτήματος του Αφγανιστάν και του Πακιστάν, ένα αίτημα που υποστηρίζεται επί του παρόντος από 89 χώρες. Για τη σύγκληση ειδικής συνεδρίασης απαιτείται το αίτημα να έχει την υποστήριξη του ενός τρίτου των 47 κρατών μελών του Συμβουλίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις χώρες που υποστηρίζουν τη διεξαγωγή της έκτακτης συνεδρίασης περιλαμβάνονται έως τώρα τα μέλη, η Βρετανία και η Γαλλία, αλλά όχι η Κίνα ή η Ρωσία, ενώ οι Ηνωμένες Πολιτείες, που έχουν καθεστώς παρατηρητή στο Συμβούλιο, δεν είναι μεταξύ των χωρών που υποστηρίζουν το αίτημα, σύμφωνα με έναν προσωρινό κατάλογο του ΟΗΕ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.