ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Δολοφονία στην Μεσαρά: «Μυθοπλασίες οι ισχυρισμοί του δράστη – Προμελετημένο το έγκλημα»

Δολοφονία στην Μεσαρά:  «Μυθοπλασίες οι ισχυρισμοί του δράστη – Προμελετημένο το έγκλημα»

Η δικηγόρος της οικογένειας του θύματος στην Μεσαρά της Κρήτης, Θεονύμφη Μπέρκη μίλησε για προμελετημένο φόνο από τον Ρουμάνο δράστη.

Η κ. Μπέρκη βρέθηκε σήμερα στα δικαστήρια Ηρακλείου για την απολογία του 27χρονου καθ’ ομολογίαν δολοφόνου του άτυχου κτηνοτρόφου.

Η ίδια κάνει λόγο για προμελετημένο φόνο σχολιάζοντας πως την εντυπωσίασε «η βία και η σκληρότητα που είναι πρωτοφανής για τα δεδομένα της Κρήτης. Αυτό που συνέβη υπερβαίνει και κατά πολύ τους τύπους των αδικημάτων των τελευταίων ετών».

Την ίδια ώρα η κ. Μπέρκη τόνισε πως όλα αυτά που ισχυρίζεται ο δράστης για κακομεταχείριση του ίδιου από το θύμα είναι μυθοπλασίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αυτό που πρέπει να ακουστεί ηχηρά και διαψεύδοντας τις φημολογίες περί κακομεταχείρισης του εργάτη βοσκού από το θύμα, να πω ότι είναι αποκυήματα της φαντασίας του, μυθεύματα, μυθοπλασίες. Ουδέποτε είχαν γίνει. Δεν είχε κανένα λόγο να κάνει το έγκλημα αυτό. Χάθηκε άδικα ο άνθρωπος αυτός. Και πραγματικά θα πρέπει να ακουστεί η αλήθεια και να αποδοθεί η δικαιοσύνη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.